Yeppudaa Az önce kendimi cevirecekken karnimdan çit sesi geldi . Hani parmaklarimizi citlatiriz ya korktum birşey mi oldu acaba .. yani nebilim koluna ayağına birseymi yaptım bilmeden .. karnimda 😔
kubrakokcan Yeppudaa Bende de oldu 2 kez. Bebeğin eklem sesleriymiş , öyle diyorlar ☺️ kötü bit şey değil korkmayın 🥰
Dilekcnkn Yeppudaa Ayy benimde oluyor kalkarken veya başka birşey yaptığımda bende bazen öyle oluyorum herhalde birşey yoktur
midekoruyucu Yeppudaa bebişin kemiklerinden mi biyerden geliyomuş, sabahları benim karnımdan da çatır çutur sesler geliyor 🤗 çok hoşuma gidiyor benim 🙈
Yeppudaa midekoruyucu zaten direk aklıma o geldi .kendimi cevirecekken kastım kemiğine birseymi yaptım acaba diye içim içimi yiyor .ilk defa oldu bende
midekoruyucu Yeppudaa yok kız korkma amniyon sıvısı onu herşeyden koruyor, Rabbim öyle büyük ki içimize çok sağlam duvarlar örmüş bebişi korusun diye 🤗 içini ferah tut ♥️
Yeppudaa midekoruyucu teşekkür ederim .içime biraz bile olsa huzur doldu yorumunuz için çok teşekkür ederim