Semadeniz Çamaşır suyu postları gördüm korktum. İç çamaşırımı çamaşır suyu ile makinede yıkadım. Üstüne deterjanla makinede yıkadım. Herhangi bir sorun olur mu?
Dilekcnkn Semadeniz Benim deterjanım çamaşır suyu etkili bir sorun olcağını sanmam canım zaten deterjanlada yıkamışsın
Adige60 Semadeniz ben makinaya koyuyorum zaten kalacak olsa diğer deterjanlar da kimyasal onlarında etkileri kalir iyice durulaniyor sonuç olarak birde havalanıp utulendikten sonra hiç sorun olmas sanmıyorum ama içim rahat etsin derseniz bir durulama daha yaptırın
greybrde Semadeniz omo domestos etkili detarjanım sadece açık renkte kullanın yazıryor üstünde renkliler ve beyazlarda kullanıyorum onu sadece siyahlara denemedim ama
Dilekcnkn Semadeniz Yani direk olarak kokuyu çekmek zaten iyi değil ama ben sorun olcağını düşünmüyorum birde ütüleyin sorun olmaz ☺️ Sonuçta herşey kimyasal
Dilekcnkn Semadeniz Siz bilirsiniz tabi içiniz rahat etsin isterseniz ama dediğim gibi ben sorun olacağını sanmıyorum ütülerseniz zaten etki falan kalmaz ☺️
Mucize_ Semadeniz yok canım atma ya sadece durulama yaptır Makinende bende her yıkama sonrası tüm çamaşırları durulama yaptırıyorum, bişi olmaz korkma
Mucize_ Arkadaşlar, benee beyazlarımı yıkarken çamaşır suyu ve aspir kullanıyorm, sonra bittikten sonra sadece durulma ayarına getirip iyice durulama sağlıyorum. O şekilde yapın sizde . Sonra ütüle istersen
Mucize_ Haticecakirr yok hayır makine de yıkıyorum. Hijyen progrmaı var onda yıkıyorum sonra bittikten sonra makinedem durulma ayarı var 20 dk ona alıyorum birdaha durulama oluyor.