Gmz41 Merhabalar cumartesi sabah nişanım geldi o günden beri ara ara sancım oluyor tam sıklaştı sancılarım diyorum sonra geçiyor. Sancılarımı başlatmak için ne yapabilirim ?
Kozmooneri Gmz41 bende de benzer durum var, rahim acilmasini hizlandirmak icin yuruyus, merdiven inme cikma ve pilates topunda ziplama yapıyorum kismetse Cuma kontrolumuz var 3-4cm aciklik olursa dogum baslatilacak😊
Mrym1407 Gmz41 Kozmooneri Bende aynılarını yaşıyorum sancidan ölüyorum ama devamı gelmiyor. Kaç haftalıksınız kızlar. Benim 3 cm acilmam vardı en son sancin cogalirsa gel dediler
ebru23 Gmz41 benim 2 gun duzensizdi bende ciktim baya yurudum hareketli oldukca hizlaniruo o gun hic oturmadim sabahina dogurdum
yesilkahve Mrym1407 ben 39+5 im, perşembe günü kontrolde 3 cm açıklık var o günden beri bekliyorum sancı falan yok 😄 siz kaç haftalıksınız
Aysunduruu Gmz41 4 gün oncede benden geldi aynı durum yok yok ufak sancılar geçen sancılar var acilmam yok bugün dr ye kontrolum var bakalım ne diyecek neler yapacak 🙈dün geceden beri karında sertlik fenaydı inşallah açılma olmuştur yaa