HilalYlmz Elif_Can_67 aa ilk defa duydum eğer öyleyse eczanede çalışıyorum hemen izine ayrılayım zaten varis sıkıntılarım var iyi olur benim için😂 nerde yazıyo bu haber bir gerçekliği var mı
Melike_Alp Elif_Can_67 24 haftalikkem daha cinsiyetini belli olmayanlar bile var cok erken geldi bana 36 haftalik arkadasim hamile calisiyor yakinda izne ayrilcak
Aylin2011 Elif_Can_67 ben doktoruma sordum ikiz gebelikte devlet sektöründe çalışıyorsanız 24.haftada doğum raporuna çıkabilirsiniz dedi özel sektörde olduğum için 30.haftada çıkabiliyorum
Gizmom Elif_Can_67 ben kamuda calısıyorum vermiyorlar inş size verirler, ama temmuzda normallesme olursa biraz zor
Elif_Can_67 Gizmom Valla bilemiyorum sorucam takim liderime isten çıkarırlar diye korkuyorum ağustosta normalde dogum iznim erken cikmayi düşünüyordum doktor rapor verdikten sonra birşey diyemezler ki
yetbet 24.haftada verilen doğum izni değil yalnız idari izin oluyor, pandemiden dolayı verildi. Kamuda yararlanılıyor ama özelde geçerli mi bilmiyorum.