kayaebru9088 Bir kaç siteye sordum ama geri dönüş yapılmadı güvenilir bildiğiniz bir site varsa yardımci olursanız sevinirim şimdiden tşk ederim 🥰
Sabisskalay kayaebru9088 ben kapı süsümü mandalmakrome diye bir instagram sayfasından yaptırdım arastırmalarımda en uygun fiyatı o verdi vede cok güzel geldi. Takı yastıgımı ise hastane cıkısımla set olarak yaptırdım onuda pudrakokusu adlı sayfadan yaptırdım onuda piyasanın altında bir rakama yaptırdım tavsiye ederim inceleyebilirsiniz😊
edanurciftci kayaebru9088 gelinli_gorumcelihobiler de kapı süsü görmüştüm bende ordan yaptırıcam çok güzel yapıyorlar konuşmuştum isteğin herhangi model olursa yapıyorlar makrome üzerine
GulcanDongel kayaebru9088 merhaba, instagram da sonersusbebek sayfasından yaptırdım 10gün olmadan elime ulaştı, ilk hazırlıyorlar, resmi atıyorlar eğer beğenirsek kargoya veriyorlar, parayı kargoya verileceği zaman yatırmamızı istiyorlar. Kargo ücretsiz 160a yaptırdım. https://www.hizliresim.com/h4tn1vs
prensesannesi__ kayaebru9088 ben kapı süsü macremake Instagram sayfasından yaptırdım çok beğendim 😍memnun kaldım
Yasemin00 Sabisskalay Ben malzemelirini alıp kendim yaptım dı kapı süsümü ve atın yastıgını bide terligimi ve lohuse sekeri bardaklarımı magnetlerimi herseyi kendim yaptım bulundugum yerde bu tarz malzeme satan bi yerden
kayaebru9088 Yasemin00 ne kadar güzel ve anlamlı ellerinize ve. Emeğinize sağlık güzel günlerde kullanın inşallah🥰🥰
Yasemin00 kayaebru9088 kullanıyorum canım benim bebegim dogdu şimdi 11 aylık allah sizleri hayırlısıyla kucanıza almak nasip edsin saglıkla sıhatle güzel günler de büyütün insallah 😍🤗🤩
GulcanDongel kayaebru9088 kesinlikle yazın bi konuşun gerçekten işinde çok iyiler. Tanımam onlaro öyle gezinirken denk geldim, ilgisi alakası, işiyle çok iyiler. İnşallah sizde memnun kalırsınız 🥰
Aylinsemih kayaebru9088 istagramda birsurumalzeme sayfasından düşünüyorum uygun fiyatlı hem sadece boyama yapıştırmayı siz yapıyorsunuz
gamze1126 kayaebru9088 ben amigurumi yapiyorum. kızıma da amigurumi kapı süsü ve gene yastığında amigurumi olan bisey düşünüyorum 😊
Busra0710 Kızlar ben şöyle kasnakta çiçekli kapı süsü oluyor ya ondan yaptım ama hastane kapısına nasıl takıcam onu fikri olan var mı? Eve çiviyle asılıyor ama devlet hastanesi çibi çaktırmaz, napmalıyım yardım ederseniz
Busra0710 kayaebru9088 daha önce o hastanede doğum yaptım, kapıya duvara çivi bant izi yapmayın diyolar. Özen gösteriliyor bu konuda. Ama bantla da olmaz zaten, biri çarpsa düşer sağlıklı olmaz. Kasnak çünkü, kalın bir tabakası yok bantın iyi tutması için