kadriye25 Kizlar sağlık ocağında topuk kanı alındı daha sonra bir değer yüksek çıkmış ikinci kez aradılar tekrar verin diye. Biyotinidaz diye bir enzim eksikliğinden şüphelenildi. Başına böyle birsey geen var mı
22_FN kadriye25 benim kızımdada başımıza geldi çok üzülmüştüm ikinciyi verdim temiz çıktı kaç kişidende duydum benimki gibi ikincisi temiz çıkmış takma kafana sakın
kadriye25 22_FN ya kafama takmadan da edemiyorum 12 günlük olduk bugün herşey iyi ama aradıklarından beri aklım başımda değil 😔😔
kadriye25 22_FN ve daha doğum kilosunu yakalayamadık 2810 grammiz hala. Acaba onunla ilgili mi diye düşünmekten beynim yandı 😔😔
22_FN kadriye25 benim kızımda 3.800 doğdu sonra şişikliği indi 3.300 felan indi 15 günlükken doğum kilosuna geldi 1 aylıkkende 4.200 oldu bişekilde gelişiyolar bol bol emzir kendinede sitres yapma sakın
22_FN kadriye25 bende çok üzülmüştüm ağlıyodum hergün sağlık ocaklarının yaptığı ufacık bi hata ola biliyomuş böyle
Hulyace12 kadriye25 merhaba , benim de bebeğim prematüre doğdu, bugün aynı şeyi söylediler sağlık ocağından , tekrar alınıp sonuç çıkması 10 günü buluyor, bu süreci stressiz yönetmek çok zor
kadriye25 22_FN sütüm de fazla var ama bugün ebe belki de su gibidir besleyiciligi yoktur günde 2 defa mama takviyesi yap 3 gün sonra gel bakalım dedi 🙄
kadriye25 Hulyace12 kesinlikle zaten o logusa psikolojisi ile insan herseyi düşünüyor, neysek bizimkinde bir sıkıntı çıkmadı. Zaten çoğu kişiyi bu şekilde alıyorlarmış ve birsey çıkıyormuş