Hilaldemirrr Folikasiti bıraktım buna başladım doktor bunu önerdi bebeğin kilo almasi gelişimi için 14+3 üm
busrabyrm97 İçerken mideniz bulaniyorsa hatta bn içince istifra ediyordum burda bir bayan vişne suyu ile iç dedi öyle yaptım asla midem bulanmadi
Calisananne25 Eğer kokuyor diyorsanız buz dolabında saklayın ben öyle yapıyorum doktorum o şekilde tavsiye etti. Dışarda tutarsan çok kötü kokar içemezsin demişti aldığım günden beri buz dolabında saklıyorum en küçük bir koku yok tavsiye ederim
Hilaldemirrr Kizlar suyla hemen kayıp gidiyor ama diğer ilaçlar eriyor bu kayıp gidiyor aslında yutulması kolay olması lazim
Hafizeplt Hilaldemirrr ben hiç bir takviye kullanmıyorum gerek olsa doktor söylerdi herhalde inşallah söyler yani😅
Hilaldemirrr Hafizeplt ya bize de kullan bunu demedi folik asiti birakayimmi dedim birakabilirsin bu ilacı yazdı dilersen bunu alabilirsin dedi gelişim için çok iyi dedi bende bahadır almadım 3 gün önce aldım 3 gündür kullanıyorum ama okudum baya faydası varmış OMEGA 3 vitamin folik asit içeriyor bence çok iyi
Kevser45 Hilaldemirrr bundan önce başka bi doktor çok pahalı bir balık hapı yazmıştı iğrenç kokuyordu. Ama bu öyle değil
Ozlemaltuntast Hilaldemirrr kullanıyorum 10 gündür zaten olan mide bulantımı daha da arttırdı . Bir kaç gündür içmiyorum değiştireceğim galiba 🤮