Baharcilek Merhaba , Hastane çantasına neler konulmalı neler gereksiz bi çok şey biliniyor ama unutulan bişi olmasın diye yine herkese sormak istedim
midekoruyucu Baharcilek ben sanırım bütün evi yüklendim 😂 o yüzden yazmıyorum, aldıklarımı hayal gücünüze bırakıyorum 😂😂😂
MiracAlpinveUmutunAnnesi Baharcilek BEBEK İÇİN 3 4 takım kıyafet Emzik Biberon Bez Ağız mendili Islak mendil yada pamuk Mevsime gore bebeğin üzerini örtmek için örtü Çorap SİZİN İÇİN Çorap Yedek kıyafet Yelek yada hırka üşüyebilirsiniz cunku Doğum bezi Peçete Aklıma gelenler bunlar 😊
Taze_gebe Baharcilek hemşirenin tavsiyesi ile kendim için : ilk anda giymek için gecelik(kanama kontrolü vs rahat yapılıyor dedi) iki düğmeli pijama sez olursa üşüme ihtimali için hırka ve çorap geniş rahat iç çamaşırı(hamileyken giydiklerin olur dedi) depend aldım olur dedi( biz veriyoruz ama getirin isterseniz vs) yani hastane ile konuşunca daha iyi oluyor benim ilk olduğu için gereksiz şey götürüp gerekli bişey eksik kalmasın istedim
Burcuckmk Baharcilek cok fazla esya almana gerek yok canim ozellikle bebek icin biberon krem felan hic gerek olmuyor bebek bezini 15 tane felan koymuştum yetti kendime depend almistim aşırı rahat ettim kendime 2 takım pijama tam geldi emzirme atleti cok iyi oluyor sutyen giydirmiyor ebeler komposto kahve ve su goturmen yeterli gerisini hastane temin ediyor zaten sivi alman gerekiyor bol bol sormak istediğin bisey varsa sor aklima bunlar geldi
Mom789 2 gun önce sezeryan oldum 1 gece kaldım cok fazla şeye gerek yokmuş ya bunu anladım 😂 çoğu kullanılmadan geri geldi 2 battaniye 2muslin 5 ağız mendili Kesinlikle göğüs kremi kapagi biseyi al hala acidan oluyorum ben yara komple Bir pijama takimi kendime Depend ve ped almadım hastane veriyor diye hastanede 5tane kullandım 1 gece kaldım onu hesap ederek alabilirsin Emzik biberon hic alma zaten izin vermiyorlar mamayida siringayla verdiler Islak mendil 2 paket ve çocuk bezi 10tane Hastane çıkışı olayida ilk doğduğunda vücut pis hali hastane kendi kıyafetini giydirdi sonra bende sadece iki takım kullandım zibin daha hiç kullanmadım alt ust giydirdim gobek düşmediği için alt ust daha rahat geldi bana bu kadar ben başka bisey hastanede kullanmadım hepsj geri geldi 😂
Burcu4135 Mom789 sezeryanda 2 gün yatıs olmuyormuydu sizdeniye 1 gece merakımdan soruyorum bende 1 gece yatmak isterim.
Mehtap23 Baharcilek bebek için bebek bezi ıslak mendil pudra pişik kremi ağız mendili 4-5 takım zıbın şapka eldiven çorap battaniye müslim örtü en az iki tane yüz örtüsü alt açma minik bir yastık biberon Bebek maması taşıma puseti Anne için hasta bezi lohusa takımı iki pijama takımı hırka yada yelek çorap terlik Hastaneden çıkarkende elbise yada kıyafet. tülbent yada taç saç dağınık durmasın diye tarak havlu peçete göğüs ucu kremi (ilk Doğum yapanlarda özellikle yara oluyır memişler) İç çamaşırı(emzirme sütyeni külot) Bide isteyen bir kaç makyaj ürünü koyabilir. Daha çok var aslında ama aklıma bu kadarı geldi ekleme yapılabilir.😀 eğer baba yanınızda olacaksa onada bir iki bişey koyabilir. Çorap pijama vb. 🤔
Eski9 Mehtap23 hastanede pudrayı napacaksiniz 🙈 hem bebekler için zararlı diyorlar pudraya bence pudra kullanmak yerine pişik kremi tercih edin
Mom789 Evet 2 gece benim kesimi kontrol ettiler ödeme bu gece içinde yapıldı canınız isterse çıkabilirsiniz dediler bende eşimle hastanede rahat edemedik çıktım ama ağrım cok fazla keske 1 gun daha kalsaydım en azından biraz daha serum yerdim ama size önerim ne kadar yatma hakkin varsa yat ben iyileşmek için çabuk ayaklandım acıya katlanarak ama evde daha zormuş
Mom789 biyologelif pijama takimi kullandım ben 2. Gecelik falan gerek yok bence ya size bağlı tabi ama hasta kilot bez takıyorlar size ic çamaşırı bile hic kullanmadım ben hastanede
biyologelif Mom789 ben geçen sene acil bir sezeryan geçirdim pijama takımı giydim rahat ettim ama forumda ısrarla gecelik denilince şüphe ettim ben gecelikle normalde bile rahat edemem de o yüzden sordum. Teşekkür ederim 🌸
Mom789 biyologelif aynen bende gebelikte normalde rahat edemem sünnetli gibi deli eder beni ben gayet rahattım takımda sizde rahatsaniz en iyisi bana da doktor gecelik al kesin diyordu zaten lohusa takimi diye zombirti almışım o kadar para verip aha şimdi gidemem onu gobek gitti düşüyor asagi 😂 bide geceligemi para vermez tek giymeye gerek yok 😂
Eski9 biyologelif bende 5 yıl önce ilk doğumda hem pijama hem gecelik götürmüştüm ama gecelikle hiç rahat edemedim çok rahatsız etti normalde bile giymem zaten pijamamda kan vs olmuştu batmıştı bu sefer iki tane pijama aldım valla
Eski9 Baharcilek bebeğe 4-5 takım kıyafet koydum iclikleriyle beraber bir kaç çorap da koydum nolur nolmaz 2 paket yenidoğan ıslak mendil emzik kutu ve zinciriyle çok gerekli değil ama işte yaziyordu koydum siz koymayabilirsiniz 😁 alt açma örtüsü koydum 1 nohut battaniye 1 penye 1 de muslin battaniye koydum bez aldım kirli poşeti ağız mendili 3-4 tane o kadar. Kendime de 2 takım pijama bir yedek alt iç çamaşırı atlet kulot sabahlık koydum penyeden. 2 hasta bezi lohusa pedi normal ped koydum küçük bir pakette. Bir tane kendimize ıslak mendil ve rulo havlu aldım. kendime kirli poşeti kapaliyim bunun için tülbent 2 çorap ince bir hırka koyacağım ameliyat olacağım için usurum diye. gerekli olmayabilir ama küçük pişik kremi koydum. Süt sağma makinemi koydum elektrikli aldım ben içinde kendi biberonu da var. onun dışında kişisel eşyalar küçük diş macunu seyahat dis fırçası yedek toka taç vs onları aldım diş fırçalama dan duramam asla 😁🙈 ve tuvalet sorunu için küçük bir şişeye kayısı hoşafı koyacağım karton bardak tek içimlik Nescafe ve Türk kahvesi ben şekersiz içiyorum zaten poşet rezene çay alayım diyorum birde bu kadar. Kendime bir orta boy el valizi yeterli oldu bebeğe de e bebekten anne bebek çantası aldım ona koydum yeterli geldi.