deutschetraum Eliptik bisiklet kullanmayı düşünüyorum her gün 30 dk ? Kullanan oldu mu hamileyken? 6+6 haftalığım
Asiyes deutschetraum bu haftalarda önermiyorlar sanki , çünkü benim düşük tehlikem var mesela 3. Aya kadar yatıyorum eğer sağlıklı iseniz yatmadan tabi yapılır mutlaka doktora danışın :)
zllcnlky deutschetraum ilk aylarda tavsiye edileceğini sanmıyorum. Doktorunuza sormadan böyle ağır kaçacak spora başlamayın
annesinin_beybisi deutschetraum eliptik kullanma bence hamileyken spor olarak yürüyüş yapsan daha güvenli olur
atomcatandtheboysmother Haftaya kadar dikkatli olmanız gerekiyor normal şartlarda. Doktorunuzla görüşmelisiniz. Üstelik eliptik hamileliğe uygun değil diye biliyorum. Denge kayıpları, hormonlar sebebiyle kasların fazla esnek olması vs gibi sebeplerden. Bence 12. Haftadan sonra yürüyüş, yüzme ya da pilates gibi sporlar daha uygun hamilelik dönemi boyunca.
Esssmom Şu dönemde en güzel spor yürüyüş diye düşünüyorum. Bir de youtubede hamileyiz yürüyoruz diye videolar var yürüyüş haricinde hafif hareketler de ekli içinde denemenizi tavsiye ederim.
asena9 düşük tehlikem olmamasına rağmen doktorum eliptiğe kesinlikle binme demişti, en iyisi yürüyüş,pilates, yüzme bu dönemde