asilinannesi2609 Ilkayy 25+5 haftalık tam 6 ay oluyor gün üzerinden hesaplanır 25+5 de bebek 180 günlük oluyor yani 6 aylık hamile oluyorsunuz
Dilekcnkn Ilkayy 21+3 günlük olduğunuzda tam 5 aylık oluyorsunuz ben şu an 23 haftalık gebeyim 5 buçuk aylık hamileyim yani ☺️
Morvy Ilkayy yani evet mesela 6. Ayın içindeyim diyebilirsiniz veya 5 buçukta diyebilirsiniz siz nasıl isterseniz sonuçta dolu dolu 5 ayınız bitmiş oluyor ve 6. aydan gün almış oluyorsunuz
midekoruyucu Ilkayy eğer tam 21 haftalık gebeyseniz 4ay 27günlük hamilesiniz. Yani 5.ayın içindesiniz, 3 gün sonra 5.ayınız bitmiş olacak 🤗 6.aydan gün almaya başlayacaksınız
iremgun Ilkayy 25+5te yam 6 aylık oluyorsunuz ve artık 7 aydan gün almaya başlıyorsunuz. Ama 6. Aydan gün alamyı soruyorsanız 21+3 ken tam 5 aylık olup ertesi gün artık 6. aydan gün almaya başlıyorsunuz
marbling10 Ilkayy nasıl ki yaşınızı söylerken doldurduğunuz yaşı söylüyorsunuz. Bunda da doldurduğunuz ayı söyleyeceksiniz. 21 haftalıksanız daha 6. Ayı yeni yaşıyorsunuz doldurmadınız. 5 aylık diyeceksiniz
Morvy Ilkayy marbling10 bence örnek veriyorum 22 haftadan sonra 5 buçuk aylık diyebilir mesela 25 haftalıkken ben 5 aylığım demekte bana saçma geliyor açıkçası çünkü o 5 ayı dolduralı baya olmuş oluyor😄