mucizem09_ ebrr1048 ayy felaket birseh o durum zaten suan diyorum bidaha bakmadan yermisin ders oldu diyorum kendi kendime 😅😅
ebrr1048 mucizem09_ karnım açtı valla akşama kadar açlık hissedeceğimi sanmıyorum hiç güvenli değil şuan benm için yemek yemek 😂😂 herşeye şüpheyle yaklaşıyorum 😅
marbling10 ebrr1048 öyle olur ya ama geçer konuyu çok uzatmayın bence yoksa yorum geldikçe huylabacaksınız🤭
kayaebru9088 Ununuzu eledinizmi acaba belki undan gekmis olabilir nemli kaldıysa insanlık hali herşey bizim için çok geçmiş olsun ☺️
ebrr1048 kayaebru9088 undan değildi peynirin de kutusunu yeni açmıştım aslımda ama bakmaya cesaret edemedim kutusuna eşim gelsin baktırcam 😅
ebru23 ebrr1048 yok ya mide sivisinda coktan oölmustur sadece biraz seni tiksindirir bisey olcani sanmam
QOH ebrr1048 ölmüşlerdir, mide asidi baya kuvvetli bir sıvı.Ebeniz de öyle dediyse sorun yok,geçmiş olsun.
Demetb ebrr1048 miden onları çoktaaaaan eritmiştir bile eğer yediysen. Ama bence yeseydin onda da farkederdin hiç tiksinme
Yagmur515253 ebrr1048 hiç bir sıkıntı olmaz mide asiti onları eritir ayrıca yüksek protein kaynağı endişelenmeyin 😁
busican 😄😄kurt sen kadar olana kdar sen dam kadar olursun derdi dedem çocukken kurtlu bişey gördüğümde😅