Minik_kalplim_ Hanımlar girdik girmesine ama hala tuvaletle ilgili sıkıntı büyük hala sık sık gidiyorum bu hep böylemi olacak😂😂😂korkuyorum alışacak doğumdan sonrada böyle olacak 🤣🤣 yani şimdi bittimi balayı 🙄😂😂😂
Lulemom Minik_kalplim_ bana da geçer dediler 31. Haftadayım hala geçmedi 😄gerçi içtiğim suyla da alakalı benimki. Çok içtiğim için çok gidiyorum 🤷♀️
Ozge0200 Minik_kalplim_ geçmiyor bacım geçmiyor bağımlı olduk WC’ye 😂😂balayı bitiyor çok doğru bu laf artık ağrılar yerini almaya başlıyor her gün farklı bir yerde ağrı işte ama geçici öyle teselli ediyoruz kendimizi 😂😂
Burcu4135 Minik_kalplim_ 2.trimester sizin balayı gibi gectiyse ne mutlu valla. Bende oyle bekliyordum ama balayını görmeden 3.trimestera girecegim 😁
Burcu4135 Minik_kalplim_ ne mutlu size 😁 7. Haftadan beri cekiyorum. 25+6 dayım durum aynı. 3. Ye cok az kaldı artık alıstım da dogurmadan iyi olmayacagım.
Asil_Egem Minik_kalplim_ valla alta baskı yaptıkça daha çok gidiyorsun canım ben ilk zamanlardan daha çok gidiyorum doğurana kadar böyle galiba😂😂😂😂😂
MomHero2 Minik_kalplim_ asıl mesele 3. Trimester da başlar. Bebek büyüdüğü için mesaneye baskı yapıyor sürekli çıkmak zorunda kalıyoruz