Guzelannehnm Nur_tanem gerçekten çok kolay beceri işi de pek değil yahu baktım fiyatlar ateş pahası 50 tane çikolata dökme ve tadı da güzel 18 tl tuttu iki kağıt çıktı işen birlikte bu iş tamamdır ☺️
Nur_tanem Guzelannehnm 😂 olsun emek emektir canım o bile vakit istiyor zaman kiymetli ellerine sağlık güle güle yiyin 😇🤗
Zeyzey97 Nur_tanem tatbak gibi yerlerde madlen cikolsta var digitalmagnet diye bir instagram sayfası var ordan da sticker yaptırabilirsiniz hem cok uygun gelir ben bu sekil yapicam resimli bile var ve 10 kes stickerler guzel bir tepsiye dizersiniz
Zeyzey97 Guzelannehnm cok uygun geliyor daha çok adet oluyor ve yüzlerce etiket seçeneği var istediğin model istediğin yazi renk desen seciyorsun✌
Aysekoroglu sehri_hzr merhaba evet geldi çok güzel ve sıkıntısız geldi çikolatalar da gerçekten güzel
Nehirimmm06 Nur_tanem by.nazliyilmaz diye bi sayfadan yaptırdım hiç memnun kalmadım sakın ordan yaptırma canım
Nur_tanem Babytmr 🙈🤭çikolataya fırsat kalmadan geldi bizimki cnm teşekkür ederim başka bir hatıra günü için bakarım artık 🤗
nurdane3504 Vrlebe 40 adet 90 TL’ye yaptırdım canım ben o sayfadan çeyizim için de yaptırmıştım nasip işte şimdi de oğlumuza çikolata yaptırdık 😄🥰
Aysekoroglu Dygfrknsgt Instagram’da defnenin incili tasarımları sayfasından yaptırdım https://resimyukle.io/r/kARiDCDwts