betlkrkmaz Kızlar günaydın ben gece uyurken soluma dönük uyuyorum ama uykuya daldıktan sonra sağa doğru dönüyorum bazenleri yüz üstü yatıyorum farkında olmadan 3 aylık gebeyim bir sıkıntı olur mu acaba bilgisi olan var mı??
Meless betlkrkmaz hayır bir sıkıntı olmaz vücudunuz size ilerleyen zamanlarda zaten nasıl yatacağınızı sinyal verecek şimdilik rahat olun
Selly betlkrkmaz daha küçük zaten rahat rahat yarın 5-6 aydan sonra ister istemez vücut sizi yönlendiriyor yatarken 😀bir sorun olmaz şuan için
metehaninannesiii betlkrkmaz yüz üstü yatmayın yani kendinizi alıştırın ilerde çok sıkıntı cekersiniz saga veya sola yatabilirsiniz
Serapveminikleri betlkrkmaz daha çok küçük olduğu için sorun olmuyor ama alıştırma lazım krndini ilerde zaten istesende yüz üstü uyuyamiyorsun ama sağ sol alışman lazım🙏
betlkrkmaz Serapveminikleri uyurken yatıyorum sola doğru sabah kalktığımız zaman bazenleri yüz üstü yatmışım farkında olmadan
balbocegim27 betlkrkmaz daha küçük karnın da çıkmamıştır rahat ca yat zaten karnın çıkınca ister istemez sen dikkat ediyosun
tgba715 betlkrkmaz doktor bana 5. Aya kadar istediğin pozisyonda yatabilirsin dedi. Sonrasında sol tarafa rahat edersen sağa da yatabilirsin dedi