[silindi] merhaba bende 9 gün önce 26 haftalık doğum yaptım bebeğim 660 gr doğdu. Şuan benim bebeğimde Bu durumda karşındaki insana ne desen tatmin edici gelmiyo malesef ilk günler bende sürekli ağlıyordum çünkü insanın ağlamaktan ve dua etmekten başka birşey gelmiyor elinden. Ama daha sonra bebeğimin bana ihtiyacı var diyip kendimi ağlamıcaksın diye durdurmaya çalışıyorum. Evet çok zor kimseyle konuşmak istemiyosun telefonlara çıkmak istemiyosun biri bebeğinle ilgili bişey sorucak diye. Allahım bütün annelere yavrularını sağ salim bağışlasın inşallah. Bu süreçte bende çok araştırdım acaba benim gibi erken doğum yapmış anneler var mı diye. Varmış ve yalnız değilmişim güzel hikayelerde okudum ama hiç biri beni tatmin etmedi çünkü her bebek kendine özeldir. Arkadaşınız için inci candemirin kitaplarını öneririm ben onları aldım okumaya başladım. İçinde bir süre ailelerden örnekler var. Kitabın adı Prematürelerin Gücü Adına. Yani malesef ne yaparsanız yapın malesef çok zor bi süreç. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲🏻
Birde arkadaşınızın bebeği kaç gr doğdu acaba ve neden doğum yapmak zorunda kaldı ?