Berfin3 Mrlorki ahh 🤦🏻♀️ gram uyku uyutmuyor yine. Magnezyumu günde 2ye çıkardı doktorum. Biraz daha iyi geldi ama icmeyi unutunca aynı şekilde devam.
umaydurununannesi Mrlorki kanınızdakı ferıtın degerlerıne baktırın onların dusmesı de aynı hastalık gıbı oluyo
Mrlorki umaydurununannesi genel kan tahlili yaptırdım ama bir sknti yoktu… uykusuzluktan baş ağrısı oldu
umaydurununannesi Mrlorki annem 2 yıl boyunca norolojık ılac kullandı agrı cekmemek ıcın sadece hamılelıkde tukenen bır kan degerı asırı dusuk cıkmıs onun ıcın kan ılcına basladı agrıları bıttı o yuzden soledım
Senemunlu Mrlorki soguk su, buz , magnezyum , muz , soda herseh deniyorum deliricek gibiym . 1 2 saatlik uykularlaym hep . Dogumdan sonra hemen bitsin istiyorm
Mrlorki Senemunlu inşallah bı bitse ne kadar var doğuma?benim daha çok…15 haftalık olduk…baldirlarima vurmaktan yorgun düşüyorum
Elf3535 Mrlorki benimde çok fazlaydı magnezyum demir ve d vitamini duzenli kullaninca azaldı yatabiliyorum artik
Mrlorki Elf3535 magnezyum a başladım 10 gün oldu… diğer vitaminleri de kullanıyorum ama gel gelelim gece oldu mu gelenler geliyor😔çok yorgun hissediyorum
Birann Mrlorki ahh ahh bende cok cekiyorum bu pislik hastalıktan gece gündüz huzur yok hiçbir sey işe yaramadı bende çıldırmaya devam
Elf3535 Mrlorki hangi magnezyumu kullaniyorsunuz ben bi tane magnezyum kullandım o ise yaramadi doktorum sonra magnimore plus verdi o daha iyi geldi bide gece yatarken bi tanede muz yiyorum belki sizde de ise yarar
Senemunlu Mrlorki 35 im bu aralar coj artti artik her gece oluyor 1 2 saat anca uyuyorm oda yorgun dusuyorm
wills Mrlorki merhaba, benim eşimde var, kendisi hardal tohumu kullanıyor uzun zamandır ve rahat ediyor. Bir araştırmanda fayda var 🙂