Ali_asaf Senemunlu bende bunu düşünmüyorum değil vallaha herkes sezeryana gidiyor ben inşAllah normal istiyorum🤦🏽♀️🙏❤️
Senemunlu Ali_asaf ilk dogumum normaldi , insallah bir problem olmazsa 2. Yide normal istiyorum. Acikcasi yorumlari okuyunca takildim 🤷♀️
Senemunlu Ali_asaf ilk cinsiyet erkek 2. Si kız :) ilki 39+4 de dogum gerceklesti. Yanlis okumusum kusura bakma. Kizda bakalim ne zaman gelirse
BayanZuzu Ali_asaf 37 haftalık oldum ilk gebeliğim doğum korkusu tavan yaptı ne yapcagimi bilmiyorum🥺
Aysekoroglu Ali_asaf doğumdan falan korkmuyorum 6 yaşında bir kızım var aklım hep onda yoksaki soğukkanlı biriyimdir
babyme_ay Senemunlu benim kasık fıtığı oluştu hamilelikte o yüzden sıkıntı olabilirmiş normal doğum 😊
Senemunlu babyme_ay cok gecmis olsun, evet ikinma ve bebek gelirken cok sikinti olur . Allah sag salim kucagniza almayu nasip etsin
alpaslaninannesi Ali_asaf şimdi çıktım doktordan 38 haftaya kadar bekleyelim dedi kolastaz yok çok şükür ilaç yazdı bebeğim halen dönmemiş 38 den sonra konuşacağız bizde doğum sürecini