Haticekbr Birkac zamandir vajinamda sizlama var!? Idrar yolu enfekskyonu oluyor gibi bazen hemen geciyor varmi böyle birsey yasiyan sizalama vs yardimci olabilirmisiniz?!
[silindi] Haticekbr benim de bazen batma zonklama gibi bir his oluyor ama bir kaç saniye kadar geçiyor sonra. Kasıklarımda çok ağrım oluyor diye sormuştum doktora rahim büyüyor ondan dedi. Sizinki de öyle bir şeydir belki. Ama idrarinizin rengini takip edin özellikle yanmanız da varsa
Haticekbr Papatyam_2021 idrarim cok var gibi wcye gidince tam yapamiyorum bir damla filan yani enfeksiyon varmi onuda bilmiyorum geciveriyor bazen kendiliginden
Haticekbr [silindi] Evet rengide takip ediyorum bazen cok koyu oluyor su az tükettigim zamanlarda bazen üsütmekden oluyor filan sandim sonra üsütmekden de degil anladim
Meleginannesiii Ben de 9 haftalik hamileyim ara ara sızlamalar agrilar oluyor ilk hamilelikte normalmiş ama .
Ervam2015 Genelde idrar yolu enfeksiyonu olduğunda öyle oluyormuş bende oldum doktoruma sordum idrar yolu enfeksiyonu olduğunu anlıyorsun zaten yaniyo sürekli tuvaletin varmış gibi hissediyorsun bide ayakta çok kaldığında ağrı olurmuş
Haticekbr Ervam2015 Evet evet aynen cok tuvaletim var gibi ama olmuyo. Agrida yapiyo yanisira tesekkür ederimm