Nry0682 BirMucize2015 bende ovi testiyle ögrenmistim hamileligimi.bence var hamilelik gidip kan verin hyırlınolsun
FasulyeveAnnesi3 BirMucize2015 inşallah canım Allah hayırlısını nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🥰
BirMucize2015 Zeyneplale cok kisi var canim ya burda yazmislardi bu sekilde ögrendiklerini oyüzden bilemedim bi sansimi denemek istedim 🙈
BirMucize2015 KaranveKardesi benimde bugün adet günüm canim bekliyorum gelmezse yarin sabah erken gebelik testiyle bakicam ama sanki kasiklarim agrimaya basladi bile 🥺
BirMucize2015 Aysegulayy insallah öyledir kuzum ya hayirli ugurlu olsun sanada darisi tüm isteyenlere olsun insallah 🤲🏻 eger bugün hastalandimmazsam yarin bakicam testle
Esma97- Zeyneplale net sonuç vermiyor ama beta yükseldiği için yumurtlama gibi koyu renk çizgi oluyor bir çok kişide gördüm kendimde deneyimledim tabi yüzde yüz sonuç vermiyor 😊
Zmervetk BirMucize2015 adetin BirMucize2015 normal gebelik testi değil ultra early gebelik testleri vardır mutlaka ondan al. Gece tuvalete çıkamamaya çalış. Sabah ilk idrarınla test yap. İlk yaptığın gün çıkmazsa üzülme. Eğer adetin gerçekleşmiyorsa ertesi gün de tekrarla çünkü hcg önce kana sonra idrara geçer.