Mervee5959 Ayserdemce bende yapmıştım ama instagramda görüp ama daha hamile değildim ilk çocuk için erkek çıkmıştı şimdide oğluşum olacak az kaldı 😊😃
Papatyam_2021 [silindi] evet her seferinde deniyorsun yüzük artık dönmezse kaçta durduysa o kadar çocuğun olurmuş
iremcannn1907 Ayserdemce beeeen☺️ Doğru çıktı. Hatta bıçak makas, tuz dökme, Çin takvimi hepsi doğru çıktı bende 😍
Serpilbb nevamm1 başkasının yapması daha sağlıklı oluyor canım kendimiz yapınca istemsiz sallanabiliyor
Mucizemm0101 Ayserdemce ben denemiştim erkek çıkmıştı 2 gün önce erkek denildi değişmezse doğru çıktı ☺️
Mucizemm0101 Ayserdemce ileri geri ☺️ Çin takvimi de doğru çıktı bazıları 1 yaş ekle diyor bazıları yaşın neyse ona bakıcan diyor benim eklesem de eklemesem de erkek gözüküyordu takvimde ☺️
Ayserdemce zeynepyapan20172018 bakalım 🤔 herkeste farklı çıkıyor takdir ilahi rabbimin dediği olucak ☺️Sadece bizimkisi aşırı merak
dertist Ayserdemce ben denedim saga sola gitmisti birde makas bicak testi yaptik bicak cikmisti oglum olucak
Edahmm Ayserdemce bende yaptım 🙈 ve inanmak istemedim 3-4 kere yaptım anneme yaptırdım hatta erkek çıktı ve sonra öğrendim ki oğlum olucak şuan 34 haftalığız az kaldı kavuşmamıza 👼🏼💙
Belginkr Kızlar biriniz anlatabilir misiniz. 🌸 Yüzüğü ipe bağlıyoruz karnımızın üstünde durana kadar bekliyoruz onu anladım ama yüzüğü sallanması için karnımızın üstüne bırakınca durdurup kendisinin sallanmasını beklemiyoruz değil mi