milena11 Merhaba arkadaslar 32 haftalık gebeyim Bebeğim böyle top gibi oluyor sonra düzeliyor normal tekmeler atıyor. Bu saattede bunun için doktorumu aramak istemiyorum var mı başına gelen?
Aleynanin_annesi34 milena11 33+0 olduk Benşm de sürekli oluyor ama hemen düzeliyor korkulacak Bi durum yok ama yinede içiniz rahat edecek ise sorun😊
Elfsndkl milena11 bebek toplanması eşittir karşılaşır canım bebek kendini yavaştan doğuma hazırlıyor bundan korkulacak bi durum yok ama yinede doktorunuz nts isteyebilir ve magnezyum kullanabilirsiniz
milena11 Aleynanin_annesi34 benimde öyle oluyor birkaç saniye sonra normale dönüyor. Hiç yapmazdı böyle 🙈 tedirgin oldum
Aleynanin_annesi34 milena11 benim son iki üç hafta oluyor başlayalı ama hiç korkmayın bazen kasılıyo vede toplanıyor, acaba popusu mudur diye merak etmiyor değilim 😂önemli olan çok uzun sürmemesi ve hareketlerinde azalma olmaması 😁
Melek0606 milena11 15 haftadan beri aynı şey bendede oluyo 32+6 haftadayız bu zamana kadar bi zararı olmadi cok sukur🥰 doktorum magnezyum başlattı ama fayda göremedik malesef
Seymamuge 32 de aynı sorunu yaşadım doktora gittim magnezyumu arttırdı ve geçti önemli bir şey o yarın doktorunuza bilgi verin.