birceefe Mehta_53 nasıl yani:) işte 16 hafta ve 2 gün geçmiş. Uygulamadan takip edebilirsiniz bebek kısmından 😇
Didemmmmm Nurklc38 bende 16+3 üm Aralık 3 görünüyor ama tabi zaman ne gösterir bilmiyorum Rabbım hayırlısıyla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Mehta_53 birceefe bnde bu uygulamayi yeni ogrendim.de ole anliyorum.artik kac haftalik kacgunluk.oldunu.. arkadsim.soledi oda bu uygulamayi kullaniyormus. Yoksa bilmiordum.bole uyqulama oldunu cnmm 😊😊
Didemmmmm citlenbigim2212 canım senin mesajını gördükçe bana da aynısını dedikleri için benimde acaba kız mı diye düşünüyorum 😉
citlenbigim2212 Didemmmmm ALLAH öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin umarım gönlünüze göre olur 😊 şimdi ne desem olmaz
birceefe Fhatice hayır maalesef hiç hissedemedim, ilk gebelikte 20.haftalardan sonra hareket hissediliyor diyorlar, ben de sabırsızlıkla bekliyorum 😀 bazen sessizce oturuyorum acaba bir şey hisseder miyim diye ama yok ☹️☹️☹️ Siz peki?
Mehta_53 Mavisehir onu doktorlar.adet gununn baslangic tarihini ve bitis tarihini ogrenerek bakiyor.ultrasonda gozukuo ona gor3 dogum tarihi denk.gelio bnm dogumum 17 kasimda gozukuoo belli olmaz dedi.gecde erkende dogurabilirsin.tam gununde.olmayabilir die.
Merve4222 Nurklc38 12+2 yım . Aralik sonuna denk geliyor 2. Gebeliğim sezeryan oldum. Doktorum bebek geride geç döllenme olmuş dedi adet tarihimi 10 gün ileriye çekti çocuk Aralık doğumlu olmasın bir sene atmasın okulda skinti olur dedi 1 Ocak bı mani çıkmazsa dedi bakalim
Mehta_53 birceefe 16+2 yaziorsun da. Bnde bebeginiz 131 gunluk 2.Trimester ve gebeliginiz 18.haftasi 5.gunu.yaziyor bebeginiz nar.buyuklugunde dior bende anlamadim.valla nasil oluo