Esraa54 Oğlum 25 günlük henüz uyanık olduğu sürece emmek istiyor sütüm var şükür yeterki emsin ve altına çok yapıyor hem çiş hem kaka bana sütün yaramıyor diyorlar bu ne kadar doğru🤔Tuvaletini sık yapması doyduğunu göstermez mi?Sütün mü az geliyorda sürekli emmek istiyor diyorlar birde.Bakıyorum şükür sütüm az değil sürekli de boş memede durmaz ki bebek bi yerden sonra ağlar?Birde memede uyumaya alıştı memede uyumazsa uyanıkken beşikte uyumuyor asla.Bunu nasıl düzene sokabilirim?Sorularımı bilgisi olan annelerimiz cevaplayabilir mi?Lohusalık psikolojisinden midir bu söylemler sinirlendiriyor.
Elif95Kuzey Esraa54 elalem hep bişeyler der ne demek sütün yaramıyor lohusa anneye denecek laf mı onlar hep bişey der sen takılma susturamazsın sen bildiğini oku. zaten fındık kadar midesi var 3 saatte bir emecek tabi uyuyorsa bile uyandırıp emzireceksin çok biliyorlar. Takılma bacım boşver
Merve2Asel Esraa54 olur mu öyle şey salla gitsin benim kızım çok fazla yapardı ama hem sütüm yetiyordu aldığı kilodan belli olur zaten çok fazla emerdi ilk zamanlar doymuyor diye mama vermiştim kusmuştu ilk onlarda bilmiyor doktor ne diyorsa o
Htcyalmanci Esraa54 hamilelikte ayrı yorum yaparlar insanın sinirini bozarlar doğurursun ayrı bir eleştiri herşeye mana bulma yani kafana takma senin bebeğinle iletişimin önemli olan onu en iyi sen anlarsın söyleyenler ne bilecek üstten tutma konuşurlar ancak laf olsun torba dolsun kulak asma
MomHero2 Esraa54 diğer şeyler bebeğe göre gayet normal bence. Ama memede uyuması seni çok yorar onu unutturman lazım senin için. Tam uyumadan çeksen kendini beşikte pış pış yaparak uyutmayı denesen en azından böyle alışır daha rahat geçer
baby_mama Daha çok küçük, doktorlardan dinlediğime göre ilk 2 ay bebekler alışkanlık kazanmıyormuş o yüzden bol bol kucağınıza alın onun size ihtiyacı var diyorlar 🤷🏼♀️ ama ben de duyduğumu söylüyorum tecrübem yok ☺️
Atan Günlük 6 7 kere bez değişimi normal tabikide her saat emecek bebek bu elalem boş konuşur bence takmayın milletin ne dediğini bosverin
Deletedmom_5 Esraa54 kilo alıyorsa sütün yarıyordur millet hep bir seyler der zaten sütün çok oluncada su gibi hic yağlı değil yaramıyor derler
Senayyalcin Esraa54 ne kadar boş konuşuyorlar ya bebek sürekli emmek ister özellikle ilk bir ay bu dünyanın en doğal şeyi
Goksinismail Esraa54 günde 5 tane dolundolu cişli bez alıyorsan gayette doyuyordur. Zaten içgüdüsel olarak anlıyorsun aç olup olmadığını. Çevremdeki kere kulak asma😘 memede uyumada bence kendini orda güvende hissediyor diyedir. Gündüzleri beşiğinde yatır zamanla alışır annesi daha çok küçük 😘
SMMM123 Esraa54 kulaklarını Tika herkese her lafa. Bebek seni yönlendiriyor emin ol. Uyuması düzene girer elbet acele etme kokunu istiyordur. WC konusunda da zamanla azalıyor ve az tuvalet yaptıkça kilo almaya bsliyo. Dedgn gbi sütun olmasa bebek meme de ağlar süt gelmeyince aç kalnca hirslanir. Herkese he he de geç. Bebeğin öğretiyor sana anneliği. Sağlıkla büyüt inşallah 😍
Ebrar-burak Esraa54 canım ne güzel MaşaAllah tuvaletini yapıyor. Bence bu iyi birşeydir. Siz kimseye kulak vermeyin. Herkes her telden çalar bu zamanlarda. 15 20 gün tuvaletini yapamayan çocuklar var. Uyuma konusuna gelince bebeği yatağına yatır sende yanına uzan orda meme vermeye başla. Uykuya dalınca çekilirsin. İnşaAllah işe yarar😊
ilk61 Esraa54 Ben 6.5 aylık ilk bebeğime hamileyim.ama mantığım diyorki bebek kilo alıyorsa sıkıntı yoktur.bu bebek sonuçta yiycek içecek tuvalet yapcak büyüyecek😀Hee ama uyutma konusunda bilgim sıfır .bende ne okuyorsan burdan onu öğrenmeye çalışıyorum🤗
Burcu-26 Esraa54 ben he he diyemiyorum ya illa laf söylicem yoksa sinir yapıyor bende cevap veremedim diye
Emnemrahf İlk günler bana da kaynanam dedi yanlış anlamada senin çok sütün yok ilk cocugunda da öyleydi şimdiye senin üstün basın hep süt olmalı dedi dedim olabilir mama veriyodum zaten basta sarılıgı için neyse sarılıgı düştü ben sık sık emziriyorum tabi emdikçe süt cogaldı neyse mamayı az az bitirdim şuan hiç vermiyorum süt de cogaldı bu sefer gelmiş diyo ki sen bunu cok mu emziriyosun sıgnaşamıyo cocuk cok emzirmişsin uyumuyo dedim sende bi karar ver hem süt yok diyosun hemde çokmu yedirdin diyosun 😅 uysun dıye kucagıma aldım öyle olurmu kucaga alıstırma dedı diğer uykusunda ayagıma koydum sallıym dıye ayaga alıstırma sende bı ev karısısın nasıl yapcaksın dedı nasıl uyutum dedim kucaga alıstırma sallama beşiğe koydum aglıyo benı istiyo amann dedım aldım kucagıma sende boşver bence takma ilk süt su gibi geliyo cocuk emdıkce koyulasıyo süt hemşire bana yaksaşık yarım saat bi memede tut demişti