Nesra Kızlar yeni hamileyim Ankarada güvenebileceğim özel hastanede yada kendi muayenesi olan birini önerebilir misiniz? Aylin anıl arslanı öneren çok kişi oldu ❤️
MerveCeren Nesra Ümit Korucuoğlu kendi muayenehanesi var 2 arkadaşımın doktoruydu şuanda da benim doktorum çok memnunum öneririm. 🌸
Simge0719 Nesra merhaba Serdar Oğuz var kendi muayenesi çok çok iyi bir doktor arkadaşlarımda bende gidiyorum gönül rahatlığı ile önerebilirim
Buket1509 Nesra merhaba ben Acıbadem hastanesi Emre özgüye gidiyorum çok da memnunum tavsiye ederim canım 🥰
Nesra melikeyakisiklii merhaba melike hanımcım banq sincan çok uzak tavsiyeniz için çok teşekkür ederim 😍❤️
Sadecebeyza Keçiören MedicalPark ikbal kaygusuz a gidiyorum memnunum sigorta şirketinden doğum paketi aldım 8000₺ ödedim tavsiye ederim 🌹
busra4606 Nesra Liv Hospital coşkun şimşir e gidiyorum doktorum çok iyi ve hastanedeki diğer doktorlarda çok iyi paket aldım tavsiye ederim.
busra4606 Nesra onun dışında instagramda zahide küçük doktor var onu takip ediyorum uzun zamandır çok cana yakın biri gibi tanışmadım hiç ama. Bilgilendirici paylaşımları vs çok takip ediyorum. Hastalarıyla iletişimi çok güzel gözüküyor bi inceleyebilirsiniz