Dilekcnkn Ezgihakan Valla oğlum oluyor ama yüzüm sivilce lekesi ile doldu gebe kaldığımdan beri sanmıyorum onunla ilgisi olduğunu ☺️
kartalice2020 Ezgihakan kızıma hamileyken cildime hiç birşey sürmedim hatta hergün makyaj yapmama rağmen lekelenmem de olmadı..bu tarz şeyler bana batıl inanç gibi geliyor
Ates21 Ezgihakan ben 34 haftadayim kız bebek bekliyorum yüzüme hiç bir şey sürmüyorum bu zamana kadar hiç bişey çıkmadı sivilce vs hatta pürüzsüz olmaya başladı yüzüm
Ezgihakan Dilekcnkn yani bende formda okuyorumda benımde 21 hafta olucak çok şükür yüzümde birşey yok ve düzenli güneş kremi kullanıyorum hep
Dilekcnkn Ezgihakan Ben nemlendirici falan da kullanıyorum ama yüzümde bacağımda sivilce çıkıyor normalde elleyen bir insan değilim sivilce çıktığında ama stres oluyorum gebeliğimin başından beri 🤷♀️23 haftalığım bende
Ezgihakan Dilekcnkn yok çok şükür rahatım hani sıkıntı yapmamaya calısıyorum beni sinir etcek seylerden uzaklaşıyorum
Ezgihakan kartalice2020 evet banada öyle gelıyor kişinin kendi kafasında bıtıyo oluyo oluyo derse olur zaten
Ezgihakan Ates21 evet benımde öyle cips vs ketcap mayonez yememe rağmen yuzum aksine dahada iyi oluyor