rmseren Kızlar 39 haftalık oldum ve bu iki gündür afedersiniz ama o kadar sık büyük tuvalete çıkıyorum ki bu normal mi acaba,idrar için zaten sık sık gidiyordum ama bu yeni olmaya başladı.Günde 4 kez falan büyük tuvalete çıkıyorum yani
Minik_kalplim_ rmseren bence güzel bişey ama fazla gidiyorsunuz sanki ama yinede kabızlık ve şişkinlik çekmekten iyidir
SultanCesur rmseren doğuma hazırlıyo vücut kendini canım bende 39 haftalığım doğumun yaklaştıgının belirtisiymiş
MehtapDmr rmseren Merhaba,O kadar mükemmel bir yaradılışa sahibiz ki doğum yaklaştığında bebeğin rahat çıkış yapabilmesi için bağırsak kendini temizlemeye boşaltmaya başlıyor.Hiç panik yapma güzel bir şey bu ama işte herkeste aynı derecede ve sıklıkta olmayabilir…Umarım sağlıkla kucağına alırsın yavrunu🤗
SultanCesur Deletedmom_5 bende burada okudım doğum yapanlarda oyle dedi doktoruna danış birde yine sen
Yasemin_83 Gebe eğitim programına katılıyorum orda da ebe doğum yaklaştığı zaman bağırsakların daha çok çalıştığını doğal lavman olarak içinin boşaldığını yani ishal olduğunu söylemişti, gayet normal yani 😊
rmseren Yasemin_83 hadi bakalım inşallah 🤩 peki aşağı yukarı şu zaman sonra da doğum gerçekleşir gibi bir şey söyleyebiliyorlar mı ebeler