Aybuss Kızlar 22 haftalık gebeyim ellerimden ayaklarımdan göğüslerimden ateş fışkırıyor resmen yanıyorum sizede oldumu bu tarz şeyler? Çırılçıplak koşasım geliyor evin için yanıyorum diye 🤦♀️
Purpura26 Aybuss Havalar çok sıcak. Kendimi bir balkona atıyorum bir odaya. Eşim de habire cam kapatma derdinde hasta olurum diye. Evin için olmuş 25 derece ne hastası olcaksam 😃
aselnannesi Aybuss bende 25+5 gunlugum benimde o haftalarda başladı ateş basması hala da devam ediyor bol bol şeyler giyiyorum ve tişörtü mü gogusumun altina koyuyorum yoksa goguslerimin alti kaynar su dökülmüş gibi yaniyor 😒
metehaninannesiii Aybuss benim de hamileligim ilk haftalarda olmuştu kış ayındaydık o zaman yalinayak dolanıyordum ayaklarını duvara yasliyordum😂😂😂
balarisi06 Aybuss bugün bnde öyle oldum bayılcaktım sanki biri beni soğuk suya atsa rahatlıcaktım fenalık hissi geldi sonra eliöi yüzümü yıkadım ferhçahladım geçti hava da yağmur sıcagı vardı o yaptı beni 🤕
Aybuss Purpura26 Bizim burası sıcak da değil anlamadım 20 derece ve rüzgarlı hafiften yağmur da yağdı.. Sanki ben 40 derecede yanıyorum 🤔 duştan çıktım gene aynı 😭
Aybuss aselnannesi Memelerim ucları dan sanki alevler fışkırıyor 😭 banyo duş aldım o bile fayda vermedi…
Purpura26 Aybuss Canım beni yanlış anlama da kendini bir felak nas okusan belki iyi gelir. Nazarlanmışta olabilirsin olmasan da okumanın bir zararı olmaz
Beril55 Aybuss ah canım bende 21 haftalık gebeyim bende yanıyorum sıcaktan beynim patlicak gibi bi de Şırnak’tayiz biz 35/36 derece ama 40 hissediyorum resmen Allah yardımcımız olsun🤦🏻♀️
mertinannesi1 Beril55 Şırnak Silopi bizim doğu görevi yerimizdi ☺️ Oranın sıcağı da bi başka oluyor gerçekten
Symazturk Aybuss benim de ayaklarımı buz kovalarına sokasım geliyordu 25-28. Hafta arasıydı 30 dayız geçti çok şükür . kolesterolden kaynaklanabilir demişti bir arkadaşım ama çok şükür öyle bir şey çıkmadı sebebini bilemeden geçti neyse ki sizi çok iyi anlıyorum
Aybuss Symazturk Pişik olur insan oranın sıcağı cehennem gibiymiş nasıl dayanıyorsunuz rabbim yardımcınız olsun 😔