ecce_mommy 23+3 haftalık hamileyim bugün ilk önce sutyene akmış kurumuş sıvı vardı biraz önce de atletim ıslanmış başına böyle bir şey gelen var mı arkadaşlar
Tugbadabak-1 ecce_mommy göğsünden süt geliyo Olabilir canım bende 23 haftalık hamileyim 22m haftamda 1 kere geldi aynı senin dediğin gibi ama daha da gelmedi
ecce_mommy Deniz59 doktorunuzla görüştunuz mu biraz endişelendim daha çok var doğuma ya 🙁 siz kaç haftalıksiniz
Deniz59 ecce_mommy 21 haftalığım bende normal olduğunu söylüyorlar sıkmamak gerekiyor bide göğsü hazırlık yapıyo göğüslerde
Tugbadabak-1 ecce_mommy benim bır kere geldi canım ama gelmesi normalmiş sadece sıkma sen mudahale etme daha fazla gelmesin. Kendiliğinden gelsin
ecce_mommy Deniz59 doktorla görüştünüz mu kaç haftalıksiniz kızıma kolostrum kalmiycak diye üzülüyorum 😓
ecce_mommy Tugbadabak-1 neyle alakalı acaba süt gelmesi bugün baya duygusal bı gundeydim o yüzden mi olmuştur 😐
ecce_mommy Deniz59 teşekkür ederim ❤️ sağlıcakla yavrularımızı besledigimiz günler gelsin hayırlısıyla inşallah
_sena_ Gelmesi çok normal vücut hazırlıyor kendini önemli olan sikmamaniz ugrasmamanz goguslerle doktorum öyle demişti