Momm52 Evet canım analiz yapıyor ben isme karar veremedim biraz onunla konuşup öyle yol izlemek istiyorum tavsiye almak gibi @MomNalbant
Mehtapbalaban Sahsenem2021 benim eşimin adı asil :) karakter olarak çok çok sağlam bir adam. Ayrıca dışarıdan algısıda çok güzel bir isim :)
Zezz Ela20 merhaba isimde neye bakip numaralar veriyorsunuz…numaralsr dusuk olursami koymayin diyorsunuz
Ftmagull Ela20 kız isim öneriniz varsa paylaşır mısınız lütfen isim konusunda cok kararsızız elif ayça melek ikranur hira zeynep asya
Ela20 Zezz internetten araştırabilirsiniz uzun detaylı bir konu. Her harfin bir etkisi titreşimi var çakraları temsil ediyor bununla ilgili rakamın düşük yüksek olması ile ilgisi yok fakat mesajla ifade edebileceğim kadar kısa değil detaylı bir konu
Ela20 İsimlerin etkisi/ isimlerin numerolojisi başlıklı sohbette bakıyorum ilgisini çekenler olursa oradan yazabilir
Ela20 Zezz soyisim nedir? İsimlerin etkisi başlıklı yere yazarsanız çok iyi olur bu başlık geride kalmış unutuyorum
Ela20 Sahsenem2021 Asil 1,1,9,9 Soyisim 7,9,3,4,1,8 eksik 2,5,6 başka isim düşünürseniz daha iyi olur
Ela20 İsimlerin Etkisi/ isimlerin numerolojisi başlıklı sohbette sırayla bakıyorum sizlerede bakarım fikrimi paylaşırım fakat oradaki sıraya göre sıra gelince bakar yazarım