eliffkrts Bsraa35 şimdiden pes etme psikolojisine girmeyin, her şey kafada bitiyor, bi bebeği büyüten vücudunuz sütü de verecektir, mamaya asla gerek yok
Denizyildizii Bsraa35 hastanede mama var zaten ayrıca almanıza gerek yok. Biberon falan vermeyin şırıngayla hemşireler veriyor biberon verince meme reddi yaşanıyor. Ama ille alıcam diyorsanız sanırım hipp iyi çevremden duyduğuma göre
Mehtap23 Bsraa35 bende araştırıyorum duyduğum kadarıyla hipp ama aptamil de diyen var bide sma ydı galiba adı yanlış söylemeyeyim onuda öven var . Bende kararsızım🤔
Bsraa35 eliffkrts pes etmekle ne alakası var kim hemen mama verir ki hiç bir anne pes etmez istemez, olması gereken bişey bence sütünüz hemen gelmezse napacaksınız aç mı bırakacaksınız çocuğu yada mama arayışına mı girecekseniz
Mehtap23 eliffkrts ben sezeryan oldum sütüm gelmedi olan sütü bebek çekemedi sağdım olmadı mama kesinlikle verme dediler bebeğim beslenemediğinden yoğun bakıma aldılar üç gün dokunamadım yanına bile gidemedim. Çokmşükür şimdi iyi oğlum. İkinci ye gebeyim kesinlikle mama çantama koyucam. Annenin pes etmesiyle alakası yok
eliffkrts Bsraa35 süt gelene kadar boşta olsa memede tutucam tüm emzirme danışmanlarının söylediği gibi, memeden çekerseniz sütün gelmesi gecikir
Mehtap23 eliffkrts oğlum yoğun bakıma atıldıktan bir haftansonra sütüm geldi yani Doğumdan 15 gün sonra geldi ve sonrasında oğlum mamayı reddetti sütümle doydu. Yani herkeste aynı olmuyor bence tedbir almak en mantıklısı. Sizde olmaz ama başkasında olabilir 🤔
Bsraa35 Denizyildizii yani hastanede mama var diye güvenmemek lazım ablamın doğumunda bu sorunu yaşadık çünkü dediğiniz gibi hastanede var diye koymadık çantaya yokmuş kaldırmışlar normal doğum olduğu halde hemen sütü gelmedi ve nöbetçi eczane aradık mama almak için tedbir amaçlı koymanın ne zararı olabilir ki :)
Damlaltinay Bsraa35 ben sezeryan oldum sütüm gelmedi 4 gün. Dolayısıyla çocuk sarılık yaşadı bende mama vermicem diye direttiydim. Aptamil gaz yapıyo vermeyin. Hipp kullandım. Biberonla yedirdim meme reddi falan yaşamadı halen sütümü sağıp biberonla veriyorum hemde emziriyorum. Sadece size tavsiyem pahalı biberonlar kullanmayın. Ucuzlarından alın anne memesine yakın olmasın başı 😊
Mehtap23 Damlaltinay biberon cam biberon bence kullanın ben ilkinde öyle yaptım. Biberon başlığıda ayrı sayılıyor yeni doğana göre. İlk bebeğim biberona alışamadı ama en azından açta kalmadı😀
Damlaltinay Mehtap23 valla ben küçük su biberonu kullandım plastik, camda kullanıyorum we baby hemde, hepsini tuttu oğlum 😊 belki de benim şansıma 😊 oğlum emmeye istekliydi çünkü bende sıkıntı vardı 🤪
Mehtap23 Damlaltinay yokya bizimle alakalı değil bazı bebekler biberonu emziği hemen tutuyor. Bizimkide tutmadı ne yaptıysak
Burcu4135 "Golden goat"alacagım ben keci sütü. Diger mamalar gibi gaz yapmıyor. Bir arkadasım bütün mamaları denemisti bie tek bunun gaz, yapmadıgını ve yaradıgını söyledi. Arastırın derim.