pembesarelle Arkadaslar uygun fiyatli kiz bebek elbise veya zibin vs almak istiyorum internet uzerinsen hangi siteleri tercih ediyoesunuz ?
Dilekcnkn pembesarelle Lcw’dan alıyorum genelde bazen bazı ürünleride Civil’den alıyorum ama Lcw’nın daha kaliteli geliyor bana
pembesarelle Portakalgeliyor ya oradan alisveris yapamiyorum internetten uyelik istiyor uye olamiyorum aktivasyon kodunu girdikce hata veriyor maalesef
biyologelif E bebek bebek kıyafeti bakımından ucuz hemd eçok özenli paketli. Bazende trednyoldan alıyorum instagram sayfalarını güvenemiyorum iade imkanından dolayı birde kargo ücretleri pahalı bir tık
boncukbiranne Bebişmoda, enucuz bebek market, bebegen bunlardan hem eltime hem kız kardeşime alış veriş yaptım kendime de burdan bakicam uygunda fiyatlari
Mucize_ HENüz almadım kendi bebeğim için ama arkadaşımın bebeğine sobeden almiştim . Bana geldi kıyafetler çok güzel kaliteyliydi bi sepet yapmiştim işte zıbın elbise alt üst çorap toka tayt filan almiştm o zaman toplam 50 tl filn tutmuştu . 6 lt filan thstr tayt zıbın filan vardı yine kendi bebeğim içinde SOBE E BEBEK CİVİLDEN BAKACAGIM… birde Trendyol da uygun
Mucize_ Sessiz-Limannn güvenilir mi kumaşalrı. Nasıl şimdi bakrım baya uygun bi site misal değişim filan oluyormu ürünlerde
Sessiz-Limannn Mucize_ ben ablamın oğluna da almıştım mağazası var burda şimdi kendi doğacak çocuğuma da alıyorum açıkçası çoğu yerden daha uygun organik ürünleri vs ben beğeniyorum sorun yaşamadım hiç yıkadım ütüledim
gulin-35 pembesarelle ınstagram papatya bebe ve bebeantalya sayfalarından aldım cok begendım trendyoldan da baya aldım