Birkiz Mrb arkadaşlar yarın sabah 9 da doğuma gireceğim benı de dualarınıza ekler misiniz hayırlısıyla sağsalim yavruma kavuşalım 🙏 teşekkür ederim şimdiden
Htcyalmanci Birkiz Allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin tüm kolaylıklar seninle olsun işallah
sclzn Birkiz Allah yardımcın olsun sağlıkla al kucagına evladını sende iyi ol oda iyi olsun insallah 🥰♥️ darısı selametle bize 💐
Direninannesi Birkiz bende yarın sabah doğuma gideceğim ama saati bilmiyorum 7 buçuk ta burda ol dedi doktorum ama kaçta alırlar hiç bilmiyorum beni asla uykuda tutmuyor
Birkiz Direninannesi evet benıde kızım car 3 yaşında 2 doğumum olacak benımde ılkınde bu kdr gergin değildim nıye böyleyim anlamadım bıde saat kurdum sankı o kadar derın uyuyacak gibi
Birkiz Direninannesi banada 8 gıbı burda ol dedi 9 9 bucuk arası alırım dedı. Gece saat 4den snra da bıse yiyip içme dedı bakalm
Direninannesi Birkiz bana 1 den sonra bisey yeme içme dedi bende zaten ne iştah ne uyku hiç bisey yok şu an korku degil de tedirginlik var içimde allahım sağ salim eve dönmeyi nasip etsin herkese
MiniMiniKus Birkiz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Sende çok iyi çok sağlıklı sorunsun bi doğum ve doğum sonrası atlatırsın inşallah 🎀