Umrnvrl Uykucusirine 20+0 oldum bugün sağlık ocağındaki ebe tetanoz aşısı için hissettikten 2-3hafta sonra gel dedi 🤔 bi kaç gündür damar seğirmesi gibi hissediyorum anlamadım ben şimdi 🤔🤔
Marisol Ben de yarın olacağım aşımı. 19+6 yım doktorum aşıyı vurulabilirsin dedi. Ama detaylı 21 temmuza aldım. En iyi o haftalarda izlenirmiş sizinki biraz erken sanki. Ama doktor daha iyi bilir tabi. Bu arada internette hesaplama var ben ordan bakıyorum :) arkadaşların dediği gibi şuan 4,5 aylığız. http://yeni-kimlik.com/gebelik-haftasina-gore-kac-aylik-hamileyim.html
Morvi Rasev valla bende anlamadım canım 😅😅😅 20. Haftamdayım insanlar kaç aylık diyince 5 e doğru gidiyoruz diyorum 😅
CansuDemir 21+5 iken bu salı tetanoz ilk doz vuruldum. 21+6 çarşamba günü ayrıntılım çekildi. 16-17 gibi seğirmeli pıt pıtlı hissediyordum arada. 20den sonra hareketler güçlendi de şimdi 22+1 oldum ,1 haftadır sabah uyandırıyor akşam uyutmuyor ☺️ Pazartesi serklajım var.
Polikistikanne 20 haftalık oluyoruz yarın 👼🏻 Aşı için çarşamba gidicem. Mide bulantım olmadı ama 18 haftaya kadar mide yanması ve bel ağrısından çok çektim. 20 haziranda yani 17 haftanın içindeyken hareketini net hissettim şimdi elimi koyunca elimin altında oynuyor minik erkeğim 🐣
HulyaDoanYildiz Papatyali benimde sen adet tarihim 20 şubat ve kızım olacak inş . Sağ kasığımda hafif batma oluyor bir de arada bişey pıt pıt ediyor Bebek mi vuruyor tam anlamıyorum ☺️
Papatyali HulyaDoanYildiz aman ne tesadüf 😍 benim sol tarafta hissediyorum genelde 🤩 birde sabah açken sırt üstü uzanınca toplanıyo bi tarafa ☺️
Annesininumudu Marisol normal diyor sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinledik ama ebe yine de doktor a görün dedi doktor da kanama olmadığı müddetçe sorun yok diyo
Morvi iremby valla her gün herkes farklı diyor, ben bıraktım artık :))) şu an 28+4 hamileyim, 7. Ay oluyormuş. 7 aylığım deyip geçiyorum :)