Ftmagull Arya hira elif nur ikra asya alya ayça gülce ismindeki tanıdıklarınız nasıl? İsim konusunda çok kararsızız.. isimlerin karaktere de yansıdığını düşünüyorum.. Anlamlı isim önerisin de de bulunabilirsiniz.. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim🌸🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Nefesim3 Ftmagull kızımın adı Ayça 11 yaşında gayet uyumlu ve anlayışlı Bi çocuk nasıl büyüttüğümü bile anlamadım akıllı uslu bi bebekti. Hala da öyle 🤗
Tubiikkoo Ftmagull görümcemin kızının adı gülce maşallah çok zeki ve çok dilli ama nazlı tabiki bide son çocuk olunca ama genel olarak akıllı
Ftmagull Nefesim3 ayça ismini de çok beğendim duyan beğenmiyo hemen herkes laf sahibi isim beğenmemede
ruveyda98 Ftmagull ikra diye lise arkadaşım vardı çok dedikoducu fenaydı. Elif eltimin kızının adı. İsminin anlamı gibi dik 🤣 ama elif tanıdıklarım sonradan gayet sakin oluyorlar diğer isimlerde tanıdıklarım yok
sumeyraballl Ftmagull önemli olan eşinizle sizin ne beğendiğinz değil mi sonuçta çocuk sizin doğurucak olan da sizsiniz
Nefesim3 Ftmagull önemli olan sizin ve eşinizin beğenmesi benimde oğlum olucak kısmetse adını Kaan koymayı düşünüyoruz. Çevremdekilerin kimi beğeniyor kimi beğenmiyor ama çokta önemsemiyorum. Ben eşim ve kızlarım beğendi 😄
Yaserinannesii Ftmagull hira sakin elif cadı nur kendini beğenmiş asya havalı gülce becerikli çevremdekiler hakkında görüşlerim 😀
Ftmagull sumeyraballl her kafadan bi ses çıkıyo doğumda memleketteyim ondan böyle evimizde olsam karışan olmazdı pek bende bişi demiyorum susuyo nasılsa deyip beğenmemezlik yapıyolar
Olyb Ftmagull Ayça ismindeki tanıdığım hanım hanımcık, akıllı biri. Elif isminde tanıdıklarım asi, ailesinin sözünü dinlemeyen kişiler.
Penyezelif Ftmagull benim kızımın adı Elif İkra çok titiz düzenli söz dinliyo ve uyumlu bı bebek girdiği ortama hemen ayak uyduruyo
sumeyraballl Ftmagull bence susmayın sizin çocuğnz sizin hevesiniz istemediğinz bir isimi başkalrı istiyo diye koymayın eşinizle içinize siniyosa koyun yada eşim bu ismi istiyo diyip eşinizn üstüne atın o zmn birşey diyemzlr
Ftmagull sumeyraballl aynen öyle aslında ben elimden geldiğince zaten koydurtmam inşallah komsusu bile laf sahibi isimde düşünün
sumeyraballl Ftmagull abartmışlar bu konuda taviz verme lütfen yoksa baş edemezsin hiç biriyle dişini baştan göster