prensimgeliyor İyi ki doğuruyorum Çarşamba ya fena yanıyorum en sıcaklar gelmeden kurtulcam🙏 Ne zormuş tüm yazı hamile geçireceklere cidden zor yanıyorum resmen
bngs_irem prensimgeliyor adınıza sevindim gerçekten 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Evim o kadar sıcak ki bugün sıcaktan fenalaştım çok zormuş sıcaklarda Ağustosta doğumum zaman geçmek bilmiyo
Denizyildizii prensimgeliyor 20 haftalığım daha aşırı sıcak yok ama bütün yazı hamile geçiricem. İlk gebeliğimdede böyle olmuştu😄
Zeyyyn Denizyildizii bende 23 haftadym yazı hamile geçircem keşke ısınsam battaniyeyle yatıp kalkıyorum 😂
prensimgeliyor @bngs_irem yaa Allah yardımcınız olsun Temmuz Ağustos sıcağına gelmedi diye seviniyorum bende ayaklarım felan yanıyor son haftalarda sıcak basıyor
Denizyildizii prensimgeliyor ay bilmem mi😄 hayatımın en sıcak yazıydı. Normalde hiç terlemem mesela ne kadar sıcak olursa olsun o sene eridim resmen😓
prensimgeliyor @Denizyildizii en sevdiğim mevsim yazdır ama çok sıcak geliyor şuan Temmuz Ağustosu düşünemiyorum 😀 bitti şükür benim
Denizyildizii prensimgeliyor Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 😊 bende napiyim 2 günde bir denize atarım artık kendimi😂
prensimgeliyor @iremcannn1907 ondandır ya son haftalar çok sıcaklara kalmakta iyi değil bence ağırlaşıyosun ve daha çok yanıyorsun
Zeyyyn Denizyildizii 😂şanslıyım ki evden Çıkmadıkça dağ başında oturuyorum Bi nevi yayla herkes soğuğa ben sıcağa hasret