Akker Merhaba kızlar , 34 haftalık gebeyim ve 3 gündür sanki birisi karın bölgemi ve kasıklarımı eliyle sıkıp çeviriyor sonra bırakıyor gibi kasılmalarım var. Bu haftalarda olup aynı şeyleri yaşayanlar var mı ?? Bayağı ağrılı oluyor ve çok fazla oluyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sisi Akker benim 33. Haftamdan beri var şuan 35 haftalım hamileyim doktor normal vücut doğuma hazırlanıyor dedi nst sancımda çıkmadı yalancı sancıymış yani vucut hazırlanıyormuş
merveklyc Akker 34+1 im benim de aynı karnım taş gibi oluyor nstde de sancılarım vardı doktor yalancı sancı bu haftalarda çok olur dedi bol bol dinlenip su içmemi önerdi
2368 Aynı başlığı açmak için girdim bende 34 haftalık hamileyim ama benim o kadar değil sadece kasıklarımda hafif ağrılar oluyo acaba normal mi bu haftalarda
Akker 2368 ben yarın doktora gitsem diyorum , çok fazla kasılma oluyor , bazıları normal diyor bazıları da hiç yaşamamış böyle bir şey , en iyisi doktordan duyup rahatlamak 🤷🏻♀️
Naz_01 Akker doğum yaklaşıyor kızlar 😊😊 bide benim bebişin gelişimi iki hafta önde gidiyor .erken gelecek gibi hissediyorum
Akker Whiteswan peki kasılmanız nasıl oluyor , benim tarif ettiğim gibi mi ? Bir de günde kaç defa oluyor ?
Akker Naz_01 benimde önde diyorlar , bende o yüzden erken gelirse diye her kasılmayı sancı sanıyorum 😁😁 bakalım yarın doktor ne diyecek
Akker Whiteswan Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar , inşallah tüm bunlar normaldir ve hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kolayca kucağımıza alırız bebeklerimizi 🤲🏻🤲🏻🤲🏻