Cglolmz Merhaba arkadaşlar 3 haftalik gebe olduğumu öğrendim aşılama ile hamile kaldim ben.1 hafta önce ki değerim 103du 6 gün üzerine tekrar yaptım 990 çıktı normal mi ? Bir de kese için sali çağırdılar boş olmaz değil mi
Purpura26 Amineninannesiii Günde değil 48 saatte 2 katına çıkması gerekiyor. 2 günde 2 katı artmış. 6 günde beklenen değere ulaşmış. Cglolmz Salı günü 2000 civarı olur. Muhtemelen kesen gözükür. Karından 2400de görmüştüm ben gayet net olarak
armistik Cglolmz 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor ki bence artışın gayet iyi. Ayrıca bazılarının ilklerde yavaş ilerleyip ilerde hızlanabiliyor aklına kötü bir şey getirme.
Busrakzlkc Cglolmz artış hızı normal kese için vajinal 1500 üzeri karından 5000 üzeri olmalı bebeğin görünmemesi normal bir hafta daha beklenebilri
Amineninannesiii Bence artış yavaş olmuş günde 2 katına çıkması gerekiyor diye biliyordum yinede yanıltmak istemem
iremcannn1907 Purpura26 bende böyle biliyorum günlük değil iki günlük. Zaten doktorlar bile iki günde çağırıyor kontrol için
Purpura26 Busrakzlkc 5000 mi? Bu çook yüksek bir değer yalnız. 2500 üzerinde karındam gözüküyor. Hadi doktorlar kesin olsun diye 3000 diyorlar
Busrakzlkc Purpura26 net karından gözükmesi için beta hcg 5000 olması beklenir. Kendimde gebeyim hem yenidoğan hem kadın doğum hemşiresiyim.