Oglumveben34 bitanembugram çok çpk geçmiş olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin en kısa sürede inşallah
balmelek bitanembugram canim benim allah yardımcın olsun. Bebeğine Şafii ismiyle şifa versin. Sende içini ferah tut. Şükret bu günleri ilerde hatırlayıp gulumsersin inşallah
AESahin bitanembugram ben 14.8 i gördüm ama şükür tahliller temiz çıktığı için bişi demediler ilaç verildi. tsbi herkrsin süreci farklıdır rabbim bı daha yaşatmasın çok geçmiş olsun.
Egosto bitanembugram ahh çok üzüldüm gözlerim doldu 😒Yüce Allahım bir an önce bebeğinizi sağlığına kavuştursun sonra da size kavuştursun inşallah🤲
Cicilibicili bitanembugram çok dua edicem sana nasıl üzdün beni. İnşallah en kısa zamanda kavuşun. O zaman koynundan ayırmazsın yavrunu. Sabret dua et hepsi geçicek hepsi
kelebegimm07 bitanembugram Allahım şifalar versin inşallah tez zamanda kavuşursunuz yavrunla. Allahım ayırmasın sizleri🙏🙏🙏🤍
funnymummy Rabbim yardımcınız olsun en yakın zamanda minik yavrunuza sağlıkla kavuşabilseniz dileğiyle ama kendinizi de strese sokmamaya güçlü olmaya çalışın çünkü o yakında hastaneden çıkacak ve annesinin kollarında onun sütüyle beslenen ana kuzusu olacak 🤲
Happy58 bitanembugram moralini yüksek tut bu kadar seyden sonra Emin’im bunu da atlayıp yavruna kavusursun dualarım sizinle 🥰
Asil28 bitanembugram Rabbim tez zamanda sağlıklı bir şekilde kavuşmanızı nasip etsin inşallah 🙏 heder etme kendini sütün kesilmesin miniğin kucağına gelecek Allah’ın izniyle 🙏
Kubbbraa bitanembugram rabbim ikinizede acil şifalar versin çok üzücü bir durum. İmtihandır güçlü durun bebeğiniz için insaallah çıkar birsnonce bol bol süt sağın iyi düşünün pozitif olmaya çalışın kefir için hurma yiyin sutunuz kesilmesin allahin izniyle hersey yoluna girer
bitanembugram Kubbbraa amin inşallah süt sagiyorum bazen cogaliyor bazen azalıyor hurma incir anne çayları bestlak damla bunları kullanarak artırmaya çalışıyorum inşallah cogalir