yasemin8 Eden ismini nasil buluyorsunuz? Yabanci ulkede yasiyoruz. Yani dalga gecme gibi seyler olmaz? Ama yinede sormak istedim.?
_Nurr- yasemin8 anlamı nedir ismin? ömür boyu orada yaşayacaksanız garip gelmeyebilir belki ama Türkiye’de eden bulur fln vs konusu olabilir naçizane fikrim 🌸
LawyerEce yasemin8 Ömür boyu yabancı ülkede yaşayacaksa sorun olmaz galiba yabancı bir isim ama ilerki yıllarda Türkiye’de yaşamaya karar verirse çok zorlanır ki Türkçe’de çok güzel bir söylemi yok aklıma farklı şeyler geliyor bilemedim.
Beyzan yasemin8 sizin içinize sindiyse olabilir ama anlam olarak da çok hoş hir isim değilmiş bir de olduğunuz ülkedeki dildeki okunuşuna bakın. Ona göre karar verin
SareBetul yasemin8 kesinlikle insan isminin anlamını yaşıyor daha anlamlı bir isim öneririm. Mesela Arem diye biri vardı çocuk eriyordu hastalıktan dedim ki ismini değiştirin kum tanesi demekmiş anlamı. Bunu bir kaç kişi daha söylemiş anne babasına. Yani isim karakteri oluşturuyor. Bilginiz olsun.
MommySharkdutdutdutut Burda olsaydınız eden bulur diye dalga geçerlerdi. Orda dalga geçmezler sahi burda ne diye dalga geçiyorlar isimlerle 😏 ben çocuklarıma daima bir ismi yadirgamayacagimizi ve o isim ne olursa olsun saygi göstermemiz gerektiğini asilayacagim 😏
LawyerEce yasemin8 Eden deyince aklıma zevk, keyif gelmiyor bildiğin ‘Etmek, yapmak.’ Geliyor 🤨 Ben pek beğenemedim şahsen ama çocuk sizin çok benimsediyseniz koyun yani ama anlam olarak aklıma bunlar geliyor. 🤷🏻♀️
yasemin8 LawyerEce benim kardesimin ismi Esra ve yabanci ulke de bile birsey buldular demeyi Turk ismiyle bile….. saka ettikleri boyle “Esra s*cti” affedersiniz 😄ama herseye de birsey buluyorlar iste
yasemin8 Beyzan yabanci Eden futbolcu var :) bide Amerikali sarkici vee ingiliz romanci,sair ve oyun yazari:)
Olyb yasemin8 Eden Hristiyan inancındaki cennet bahçesinin adı. Müslümansanız pek doğru bir tercih gibi gelmedi bana
momsboys yasemin8 Aden çok güzel bence alternatif olarak bunu düşünebilirsiniz anlamı kuranda ki ilk cennet bahçesi. Eden hiç hoş gelmedi