Herşey benim 26 haftalıkken olduğum safra kesesi ameliyatı ile başladı.. 20 haftalıkken ayrıntılı ultrasona gitmem lazım idi. Ultrasonda bizim ufaklık kendini göstermeyince tatlı bir şeyler yememi istediler ve yedim. Sonra saframda taşlar gözüktü. Aslında hiç bir şikayetim yoktu başlarda ama çıktıktan sonra taş ağrılar başladı. Genel cerrahi gittim. Hemen alınması lazım denildi. Yanlız korkularım da vardı… Sonucu alır almaz Zahide hocamın yanına gittim..beni o kadar etkiledi ki biran önce ameliyat olmak istedim ve 26 haftalıkken oldum… Hiç bir sorun olmadı.. yanlız genel cerrahi sonra takip etmemesi üzdü.. ve bende enfeksiyon oluşmuş.. enfeksiyonu farkeden birtanecik Dr um Zahide küçük hocam oldu… Tedavi oldum. Ama küçük paşa erken gelmek istedi.. birden benim tansiyonlara çıkmaya başladı.. gittik bı öğrendim ki gebelik zehirlenmesi olmuşum. Normalde böyle bir şey duysam panik olurdum ama Zahide hocam öyle rahatlattiki tamam hocam size güveniyorum dedim. Sezeryan doğum gerçekleşti ama erken doğduğu için yaş akciğer oldu kuzumda 9 gün kuvezde antibiyotik tedavisi aldı.. o günlerde bile asla yanlız bırakmayan biricik Dr um Zahide küçük hocam a teşekkürlerimi borc bilirim. İyiki varsınız.. gitmek isteyenlere tavsiye ederim.. sadece jinekolog olarak bakmayın. Hastalarını korkutmadan rahatlatan tek müthiş harika Dr… Tavsiye ederim…