Kilicbebek Gizemcetinn yarın benimde kontrolüm var aynı haftadayız doktor söylemedimi cinsiyeti bende bir umut söyler diye heyecanlıyım 😍
Gizemcetinn Kilicbebek söylemedi ya 3 hafta sonra ancak dedi 😊 bazı doktorlar kemik yapısından bile anlıyormuş ama bizimki söylemedi daha 😊
Kilicbebek Gizemcetinn evet kesinlikle işin ehli olan kalp atışından bile anlıyormuş. Ayy umarım bana söyler yoksa çok gerilirim 😂 okdr para verip gidiyoruz git 3 hafta sonra geri geld erse bozulurum
Kilicbebek Elcnbykckr ayy nasıl anlıyorsunuz? Yarında banada söylemezse size atacağım ultrason görüntüsünü🤣
Gizemcetinn Elcnbykckr ay hadi bakalım ya çatlicam meraktan insan merak ediyor doktor daha 3 hafta var diyor bekleyemedim burdan yazmak istedim 😊😊
Gizemcetinn Kilicbebek valla haklısın bende özele gidiyorum dediğin gibi okadar para veriyoruz insanlar 12. Haftada öğreniyorlar yani forumda okuyorum hep ama bizde tık yok 😂😂
mutlugebeee Kilicbebek yalan ama o yaa 140 üstü nabızsa kız diyorlar bizim hep 170-180 lerdeydi erkekmiş😂
Kilicbebek Gizemcetinn evet öğrenen o kadar çok ki . En can alıcı noktasıda zaten cinsiyet kısmı ahh çok tatlı bir merak heyecam🥰
Kilicbebek mutlugebeee hahaa bunu bilmiyordum 🤣 bugün çıkıntıdan erkek olabilir dedi ama yüzde yüz net sonucu 16. Haftada söylerim dedi
Kilicbebek Gizemcetinn tahmini erkek dedi çıkıntı gördü ama net olarak 16. Haftanda söylerim değişme gibi bir ihtimal olmasın sonrasında dedi çokta kaptırmayın kendinizi tahmini dedi bakalımm :))
Gizemcetinn Kilicbebek Allah gönlünüze göre versin canım 16. Haftada net görüyorlar benim de daha çok var 😂