Bussratozaan Kızlar selam ibb nin yeni doğum yapanlara sundugu bir yardım var doğum paketi diye bezi çamaşırı kremler herşeyi var 39 parça alan oldu mu aramızda? Nasıl basvuru yapılıyor
Asel05 Bussratozaan belediyeye başvuruluyor Muş sanırım doğum belgesiyle öyle duymuştum bende bekleyeyim burda ,🙈
Umuhn Bussratozaan bnde başvurmak için aradım bebeğin doğması gerekiyormuş bide sürekli yardım alanlara veriliyor dedi kayıt yaptılar 15 gün sonra doğum yapicam o zmn ararım bida bakalım ne dicekler
Zamanbukucu Bussratozaan ay ilk defa duydum 😳 ama doğumdan sonra vermeleri saçma olmuş keşke doğumdan önce verseler aklımda bulunsun şansıkı denerim bende
Esraakks Bussratozaan ilk doğumumda Ümraniye belediyesi bir paket getirmişti. Bebek çantası, tırnak makası, biberon, tulum, bebek bezi falan vardı içinde. Doğumdan birkaç ay sonra getirmişlerdi, herkese veriliyormuş başvuru olmaksızın
yavrukom Bussratozaan İBB mAsayi arayıp talepte bulunuyorsunuz telfondan bilgilerinizi alıyorlar eğer uygun gorurseniz evinie gelip kontrol ediyorlarmis bize direk olumsuz msjingeldi,