Sznmr Hindistan cevizi yağı kullanıyorum çatlak oluşmasın diye heryerim tüy oldu 🥺 kullanmayı bıraktım ama tüyleri napıcam bilemiyorum 🤷🏽♀️ Gebeliklede alakası olabilir mi göbeğimden göğsüme kadar tüylendim , hiç iyi hissetmiyorum kendimi 😕
Purpura26 Sznmr Canım o gebelik kaynaklı oluyor. Almayın diyor doktorlar doğumdan sonra kendi kendine dökülüyor. Bazı kadınlarda çok oluyor bazı kadınlarda az oluyor. Yani Hindistan ceviziyle alakası yok
Zeyyyn Sznmr 3 aya kadar valla çıktı benimde birşey kullanmama rağmen hormonlardan kaş alsam 2 güne çıkar olduydu çok şükür durdu normal ama inşallah dökülür 😂😂
Haticeey Sznmr Bende yaşıyorum canım ya o durumu göbeğim göğüslerim tüylendi hiç birşey kullanmadım dökülür umudundayım
Ayse32 Sznmr bende tüylenme olmadı sanki ama olan tüylerm birden uzadı gibi gözüme batmaya başladı acaba onlarda dökülür ya da eski haline döner mi bilemedim rahatsız oluyorum 🥲
secoz Sznmr gebelikte tüylenme olabilir benim göbeğimde var bi kaç tane siyah siyah geçen gün eşim gördü aynı marka jiletleri kullanalım sen ne kullanıyorsun diyor 😂😂