gizemmasalll Kızlar merhaba 39 haftalık hamileyim regli ağrısı gibi gittikçe artıyor gibi belime vuruyor bacaklarımada ne zamana kadar beklemeliyim suyum falan gelmedi gelmesi mi gerekiyor illa
Kaderimm gizemmasalll hayır cnm ılık bı duşa gir sancıların 5dk bire düşünce hop hastaneye git hemen kolay doğumun olur inşallah sakın korku sitres yapma bol bol dua et 🥰
Babymomy gizemmasalll doğum yapmadım ama sancıların sıklığı ve aradaki süre azalınca doktora gidilmesi gerek diye düşünüyorum. Su gelmesi herkeste olmuyor bildiğim kadarıyla. Tecrübeli anneler yazarsa daha iyi olur tabi ama bu sürede sizde sakin olun
Beyzan gizemmasalll suyun gelmesine gerek yok ama sancı sürekli olmaz. Ara ara gelip gitmeli hani o bahsedilen 10 dk ye bir 5 dk ye bir muhabbeti. Ve o sancılar kısa sürmeli. Önce bir duş alın belinize sıcak su tutun yalancı sanciysa geçer
mavi_kus gizemmasalll bi duş al rahatlarsın inşallah sancıların düzenli aralıklarla gelmeye başlayınca mesela 5 dk ya bir falan öyle git hastaneye inşallah rahatça doğurursun 🌿🌹
nrsncmldr gizemmasalll doktorunuzla görüşseniz çok iyi olur benim doktorum sancın olduğunda hiç bekleme evde buraya gel ne olur olmaz dedi her zaman evde bekle falan diye duyuyordum bende. Ama doktorunuz gözlem altında olmanızı isteyebilir.
gizemmasalll Gündüz çok hafifi vardı ama şuan şiddetlendi geçmeyen bi ağrı var arada baskılı bi şekilde giriyor biraz evde bekleyeceğim dayanamıcak hale geldiğim an hastaneme gidicem
Hellobaby1 Konudan bağımsız, sizi her postun altında mantıklı yorumlarınızla görüyorum çok merak ettim burcunuz nedir acaba? Çok güzel yorum yapıyosunuz gerçekten
Mrvsnvrdi Hemen ılık duşa gir. Hatta küvet varsa doldur içini biraz sıcak olsun otur içine bekle. Bana çok iyi geldi. Sancimi hissetmiyordum fazla. Küvet yoksa leğen falan da olabilir.
gizemmasalll Mrvsnvrdi sıcak su ile belden aşşağıma su tutucam rengli sancım hala gitmez ise doktora gideceğim
Zynp41 gizemmasalll benim doktorum 2 dk bşr sancın olursa gel demişti nişan veya su gelmeyebilir sen sancılarjnı takip et hayurlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah banada dua et akşam sabah bekliyoruz 💕
gizemmasalll Zynp41 hastaneye geldim muayne oldum rahim ağzı kapalı nst hafif sancılar çıktın bugün yarın olabilir dedi doktor