litha Kubbbraa aa hic belirti olmadi ha 8. haftaya kadar hamile olmana ragmen😬alla alla yani tabii olabilir de olmayabilir de bakalim az zaman kaldi gorucez😬ama hislerim noo diyo😬merak ettim 8.haftada ne belirti oldu 😅
Kubbbraa litha 7 den sonrası kabus 10. Haftaya kadar bulantı kusma uyuklama uyur gezerleme hatta 😀😀yani bütün belirtiler 8de başladı
litha Kubbbraa degisiyo herkeste sanirim hayalim hic belirtisiz gecirmek tum hamileligi dusunsene😬tek belirti buyuyen bi gobus olsa keske😬
Kubbbraa litha ayy nerdeee durmadan niyetine ağrıdır kramptir batmadır bisiler 21. Haftamdayim ellerim ayağım şişiyor akşam oldumu balona dönüyorum gündüz bakmışım inmiş 😀😀
Mavi_- litha canım adetime 5 gün kala ovülasyon testi yaptım böyle çıktı sonra bugün gebelik testi yaptım çift çizgi çıkınca bi de ovülasyon yapayım dedim bu sefer bayağı koyuydu
litha Mavi_- yaa🥺😬adete 5 gun kala boyle mi cikti😳😬bugun adet gunun muydu peki bu arada tebrikler😍saglikla alirsin umarim kucagina cok sevindim adina😍🧚
Mavi_- litha aynen canım böyle silik çıktı yine olmadığını düşünmüştüm adet günümde de tam koyu çıktı inşallah sen de güzel haberler alırsın
2609nrgl litha yani kanimda gebelik oluyor ama sağlıksız olduğu icin adet kanaması ile atılıyor vücuttan ilk degerim 20 sonra 15 sonra 8 oldu ve adetle düştü
NISA97 litha aynı şeyi bende yaptım canım geçen ay ovulasyon testiyle böyle cıktı aynen malesef hamile degildim ama tâbi bu kesin hamile degilsindir anlaminada gelmez ınslalah vardır.
litha NISA97 tesekkurler umarim🙏🥰ama hamile oldugumu sanmiyorum zaten adet olurum buyuk ihtimal😌hersey guzel olur umarim😌
Enisermgl litha ben ovülasyon ile öğredim adetime 5 gün kalan T ve C çizgisi o kadar koyuyduki acaba yumurtlamamı dedim tekrardan bir sonraki gün gebelik testinde çıktı
litha Enisermgl adete 5 gun kala oyle koyu ciksa hamilelik diye suphelenir insan tabii ben olsam yumurtlama mi diye dusunmem bile😬😅tebrikler😍
CansuDRY litha Hamilelik olmadan da böyle çıkıyor. Hatta daha koyusunu bile kendi testlerimde gördüm defalarca ama gebelik yoktu. En iyisi gebelik testi yapmak.
supermommm litha ben elimde oldugu için acaba gösterir mi diye yapmıştım ama bildiğin kopkoyuydu yumurtlama gününden bile daha koyuydu canım
litha supermommm hadi ya😍merhaba burdayim demis baya baya desene😬benim yumurtlamada c ile t esit koyulukta gibi cikmisti t cok koyu yine degildi oyle koyu ciksa zaten hamilelik simsegi cakar akilda direk😬😍