Ayseekin Merhaba arkadaşlar 37+4 günlük hamileyim iki üç gündür adet olacakmışım gibi ağrılarım ve bacaklarıma kadar vuruyor birde iki gündür iç çamaşırım ve pantolonum ıslanıyor akıntı gibi su geliyor acaba su mu geliyor yardımcı olur musunuz
Beyzan Ayseekin havalar çok sıcak terleme oluyor ve akıntı artıyor islanma ondan olabilir ben de suyu bardaktan boşalırcasına gelenlerin tutamadım idrardan filan çok çok fazlaydı
glcncbn Ayseekin Benimde akıntım oluyor fakat su az da gelse anlarsınız. İlk gebeliğimde suyum az az geldi istem dışı ama az az sızıntı.
Sevda58 Ayseekin suyunuz geliyor olabilir kuzenimin az az gelmişti anlamamıştı ama aslında suyu gelmişti dikkatli olun derim.
Ayseekin glcncbn lavaboya girdiğim de dikkat ediyorm idrarim geldiğinde tutuyorum ama Su gibi akıntı gitmiyor terleme gibi değil sadece vajina tarafımda oluyor ağrılarım da var adet olacakmış gibi karnım da sertlesmeler var
Tugbadeniz1 Ayseekin bende seninle aynı haftayim benim adet sancısı gibi sancılarım var doktorum sancılarım artık başlıycak dedi
glcncbn Ayseekin Benim ilk doğumumda az suyum geldiğimde sancım yoktu. Sadece su geldi. Sancımda bacaklarımdan belime vuruyordu. Şuan benimde sıvı akıntım var ama suyum gelmedi gelse sızıntı gibi olur az olur ama azar azar akar.
Ayseekin Sevda58 olmazsa bı doktora gitsem mi bilemiyorum ki evham da yapmak istemiyorum ama korkum da var bir de ilk doğum olunca ne olacağını da bilmiyorum
Ayseekin Tugbadeniz1 yalanci sancılar sanırım 36. Hafta sürekli gittim doğum geliyor diye megersem yalancı sancilarmis hep geri döndüm hastaneden
Sevda58 Ayseekin Ayseekin doktorunuzun numarası varsa arayın isterseniz son günleriniz ise hastaneye bi gidin tedirgin olarak durmaktansa içiniz rahatlar
Cikitos Ayseekin Bence doktora görünmelisin. İçinin daha rahat olması için. Bu arada hastaneye gideceğim yazmışsın son mesajda, gidebildin mi? seni merak ediyorum, müsait olduğunda yazar mısın? inşaallah güzel haberlerle dönersin 🙏🌸
Ayseekin Cikitos henüz gitmedim doktorumu aradım bı duş al bir saat kendini kontrol et eğer devam ederse hemen gelin dedi sancılarıniza bakın dedi
Senemunlu Ayseekin akinti sona dogru cok artmisti benim. Ama sancilardan sonra doguma 1 saat kala pit diye ses geldi ve akmaya baslamisti. :) sicak sicak . Tutamiyordum gercekten
Ebruznnn Benim de ilk başta az az akıntı gibi geldi önce sümüksüydü sonra ne olduğunu anlayamadım çamaşır değiştirdim biraz squat yaptım sonra bacaklarımdan aşağı foşş diye boşaldı resmen engelleyemiyosunuz kendiliğinden geliyor şimdi hastanedeyim yatışım yapıldı 39+5im 🙏🌹