hulya4627 Sermec27 Ne yalan söylim ağlayarak okudum seraycım senin adına çok sevindim çok mutlu oldum rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin acısını göstermesin inşallah darısı benim başıma olsun oğlum ablasının cennet kokusunu alsında gelsin inşallah
Caglanuroney Sermec27 çok şükür kavuştun yavruna seni hatırlıyorum hamileyken bi çok kez görmüştüm seni dua etmiştim çok şükür Allah’ım en güzel hediyeni verdi sana uzun sağlıklı beraber yıllarınız olsun inşallah 😍🧿
_Mother_ Sermec27 yaaa canım benim okurken öyle duygulandım ki anlatamam sana rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏 gözünüz aydın evinizden neşe hiç eksik olmasın inşallah canım benim 😘 geçen sene bu zamanlar evlat hayali kuruyorduk şuan çok şükür benim kollarımda kızım senin kolların da oğlun var rabbime binlerce kez şükür ben sana dedim demi rabbim bize buraya doğum hikayemizi yazdıracaktır inşallah diye çok şükür ki yazmak nasip oldu sağlıkla büyüt canım 😘 😘 bizi cennette bekleyen meleklerimiz var rabbim onlara nasip etmediği ömrü kollarımızda olan yavrularımıza nasip etsin inşallah 🙏
Sermec27 _Mother_ cok şükür canım Allahım sabredenlerle beraberdir inşallah sabrımızın mükafatını aldık biz inşallah rabbım meleklerimiz in şefaatlerinden mahrum etmesin inşallah 🤲 🥰
Merveyzc1661 Sermec27 gözünüz aydın olsun rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin sizi onsuz onu sizssiz bırakmasın
kedilervekaranfil Sermec27 ben doğum yapalı 10 ay oldu. Sizi merak edip foruma girdim. Tam da doğuma denk gelmisim 😍 Allah analı babali sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin 💜 spinal sezaryende vermedik diyorlar ama sakinleştirici veriyorlar damardan. Herkese farklı etki ediyor. O hissizliginiz ondandır. Mesela sakinleştirici şeyler benim kafamı acayip açıyordu ve sezaryenden sonra üç gün uyuyamamistim.😄 Doğum anında da “a doğdu ne iyi” modundaydim. Kendinizi üzmeyin bir şey hissetmedim diye Allah’ın izniyle daha çok şey hissedeceksiniz 🌸
Sermec27 kedilervekaranfil bilmiyorum belki de ondandır cok şükür biz de bugünleri gördük Allahın izniyle 🤲 🥰 🌸 rabbimin mucizesi
Busrakoc Sermec27 canım geçen yıldan biliyorum hikayeni Rabbim sabırlar versin tekrardan. Ben doğum yapalı 11 ay oldu ama her aklıma geldiğinde seni takip ettim burdan hamileliğine çok sevindim kucağına al diye çok dua ettim çok şükür evladına kavuşmuşsun🙏 Sağlıkla mutlulukla büyütmeni diliyorum güzel oğlunu 🙏 Gözünüz aydın🤗
Dilberlila Sermec27 çok üzüldüm evlatlarınız için 37 de kaybettiğiniz bebeğinizin durumunu kanama ağrı gibi hissetmedinizmi benimde hep korkum son zamanlara gelip böyle birsey yaşamak ama kanama vs sinyal olur diyorum kendi kendime olmadımı nasıl anladınz
Fatmamuduk Sermec27 Size çok denk geliyordum çok şükür sizin adınıza çok sevindim, Rabbim analı babalı büyütsün maşallah 🤲🏻💙
midekoruyucu Sermec27 gözyaşları içinde okudum gerçekten ♥️ Rabbim evladınızı size sizleri de evlatlarınıza bağışlasın İnşallah ♥️ Sağlıklı hayırlı bereketli ömrü olsun İnşallah 🤗♥️ O dünya güzeli yavrunuzun misss kokusundan bir de benim için içinize çekin ♥️🤗
Sermec27 midekoruyucu Allah razı olsun kardeşim rabbim cok büyük gerçekten yaşayarak öğrendim bunu 🥰🤲 cok şükür bugunümüze
DenizMusti Sermec27 hayırlı uğurlu olsun çok sevindim😊 bizim hikayelerimiz aynı seninle… inşallah sağ sağlim banada nasip olur kucağıma almak bebeğimi🤲🏻🤲🏻 Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin gözünaydın👶🏻🧿 mis kokulu oğluşunu kokla yerimede canım🤗🥰
MelSer Sermec27 Gözyaşları içinde okudum.. Rabbim sen çok büyüksün.. her kolaylığın ardında bir zorluk, her zorluğun ardında da bir kolaylık vardır dedikleri bu olsa gerek.. Yavrunuzu sağlıkla , hayrla büyütün inşAllah 💕
Sermec27 MelSer Allah razı olsun canım rabbım cok büyük ve merhametli gözyaşlarımı dindiren rabbime şükürler olsun 🤲 🥰
Cansel0694 Sermec27 hayirli uğurlu olsun rabbim saglikla anali babali büyütmeyi nasip etsin okurken bile gözyaşım pit 🙃 sizin adiniza cok mutlu oldum inanin , inş bizlerde sağlikla kavusuruz yavrularimiza 🤲