Sermec27 babyackgz Amin Allah razı olsun kardeşim rabbimin verdiğine vereceğine binlerce kez şükürler olsun 🤲
Sermec27 Moorbit rabbimin her zaman verdiğine vereceğine binlerce kez şükürler olsun hersey onun değil mi inşallah bu sefer bağışlar sana da hayırlı doğumlar dilerim inşallah 🤲 🥰
Sermec27 Gupssse Allah razı olsun canım o kadar güzel bir kalbin var ki hersey karşılıklı rabbim seni de sevindirsin inşallah 🤲
Pirayeada Ben çok üzülmüştüm sizin hikâyenize, ben de 2 melek annesiyim 8 haftalik kürtaj ve 7 aylık kaybim oldu yaklaşık 9 ay geçti korkuyorum hamile kalmaya…Allah analı babali büyütsün inşallah sizin adınıza çok sevindim
Sermec27 Pirayeada korkmayın rabbim mükafatını gercekten veriyor Allaha sıgının rabbim cok merhametlıdır 🤲
Ysmn029 Sermec27 sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah bebeğinizi🥰 bize de nasip olur inşallah buraya böyle bir hikaye yazmak anne oldum demek korkularımızdan kurtulmak allahım ne olur nasip et 🙏🙏
Alone Sermec27 okurken ağladım resmen. 32 haftalık oğlumu suyum bitmesi sebebi ile doğurmak zorunda kaldım ve bir gün sonra melek oldu oğlum. 2.5 sene sonra yine hamileyim ve yine oğlum olacak ama bu oğlumda da çok fazla sınanıyorum😞 benim sınavımda evlatlarımdan yana demek ki ama nolur bize de dua edin bebeğime down sendromlu diyorlar bi sürü sağlık sorunu olur diyorlar iyi olsun lütfen bize dua eder misiniz birşey olmasın sağlıkla gelsin
Sermec27 Alone imtihan kardeşim bak bnde cok sıkıntı cektim bu gebelikte hep Allaha sıgındım mükafatını aldım inşallah oğlunu sağ salim kucagına da almayı nasıp etsin rabbım 🤲
Alone Pirayeada normalde sağlıklı doğdu demişlerdi sadece kilosundan dolayı küvezde duracak dediler ama küvezdeyken kalbinde bi sorun oluştu ve vefat etti
Makbule01 Sermec27 üç tane de bende cennete yolcu eyledim yavrularımi içim yandı canım ama hiç bir sorunum olmadı ara verdim ve korunmayı bıraktım şuan 25 hafta gösteriyor cennete gonderdiklerim kizlarimdi iki tane oğlum yanımda Allah’ıma çok şükür yaşama sebeblerim tutundum çok şükür üçüncü bebisimde oğlum Muş ismini de Ömer Asaf koyacağım Muhammet Emin yunus emre abileri
Ervaemre Sermec27 canım benim yıktın beni Rabbim bu kuzunla bütün acilaarini unuttursun Sana inşallah. Disarsaki çocuk nezaman diye soran insanalrada artık gerçekten lanet gelsin yeter artik bir bitmedjniz
Sermec27 Ervaemre Allah razı olsun canım insanlar boş boş konusuyor canım işte Allaha havale ettim hepsi