Sevgili anneler ve anne adayları herkese merhabalar,
39+0 haftalıkken evde aniden suyum geldi ve hastaneye yatışımız yapıldı Bir santim açıklık ile hastaneye girdim gece saat 12:00’de sabaha kadar sancılı bir süreç başladı hem benim için hem de oğlum için evvelsi gün saat 13:00’e kadar Çektiğim sancılar doğrultusunda açılmam sekiz santime gelmişti ama oğlum bir türlü kafasını aşağı ettirmiyordu 12 saat çektiğim sancılar sonucunda maalesef ki sezaryen alındım, Çektiğim acılarla yaşadığım sıkıntılarla kaldım benim için çok zorlu süreçte çünkü normal doğurmak çok istiyordum ama hayırlısı böyleymiş şimdi sezeryan olalı tam yedinci günümdeyim sezeryan doğum olarak kolay ama sonrası birazcık sıkıntılı ağrılar acılar vs ama her şeyin hayırlısı hakkımda hayırlısı böyleymiş ikimizde şu anda sağlıklıyız önemli olan bu tabi…
Bu süreçte beni ayakta tutan tek şey eşimin her an her saniye yanımda olmasıydı normal doğum sancılarım karşılarken de sezeryana girdiğimde de çıktığımda da eş desteği çok önemli tek tavsiyem eşinize yanınızda olmasına müsaade eden hastanede doğum yapın…
psikolojik olarak çok yıprandım iki doğum birden yapmış gibi oldum ama kucağıma aldığım mucizevi bir şey yaşadığım duyguyu tattığım annelik hissi her şeye değer…
İyiki doğurmuşum iyiki anne olmuşum Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah…
soracak sorularınız varsa gerek doğum gerek hastane çantası ya da doğum sonrası süreçle alakalı her şeyi cevaplayabilirim elimden geldiğince….