mrveknblt Deniz59 bende ilerleyen zamanda yakalayabilirsem alcam inşallah çok anlık oluyor 😅 ayrıntılı ultrasona gittiniz mi yüzünü görebildiniz mi 😅
Deniz59 mrveknblt evet gittim ama devlete gittiğim için renkli görmedim aslında ekranı bile görmedim 🤣
Burcu-26 Deniz59 namaz kılarken… gürültülü bir ses olduğunda, çok yorulup dinlenmek için oturduğumda 😇
mrveknblt Deniz59 bizede yüzünü göstermiyordu 10 gün önce yarım yamalak gördük 10 gün sonra da ayrıntılı randevumuz var inşallah o zaman daha net görebiliriz 😅
Demetslt Deniz59 35. Haftadan bildiriyorum birşeyler yapmanıza gerek yok sürekli içerde organlar ile savaş halinde 😂
kelebegimm07 Deniz59 2dk uzanayim diyorum uzanmamla vurması bir oluyor uzanmami bekliyor sanki birde yemek yerken çok vuruyor heyecanlanıyor sanırım yemek gönderiyorum diye🤭😃😃😍
Deletedmom23234 Deniz59 Sabahları tekmeleri ile uyanıyorum düşmana vurur gibi vuruyor totosunu ısırdığımmm😅🥰🥰
Dilanelban Ben ikizlere hamileyim 17. haftadayim tam olarak hissetmiyorum sol tarafta bazen ağrı oluyo çok merak ediyorum😍
Elif_Eda Deniz59 Vallahi bizde 25+3′deyiz.Bu aralar daha da kıpır kıpır hele bugün eşimle temizlik yaptık süpürge sesini duydu çok da yüksek değildi ayarı ama bir tekmeler bir hareketlenmeler bıcır bıcır 😂🧡🤣😍
Mom726272 Deniz59 benim ki de yemek yedikten sonra başlıyo ama tekme değil ya aynı anda 3 yerde hissediyorum sanki başını kolunu ayağını aynı anda vuruyo horon tepiyo sıpa
Elif_Eda Deniz59 Ben videoyu açıyorum sanki hissediyormuş gibi duruyor..😊🤷🏻♀️Bir iki kez yakaladım onda da en sakin vuruşlarıydı yani dikkatli bakarsan belli oluyor..Videoyu kapatıyorumm bıcır bıcırr 😂😂